"Ξεμπούκωσε" πριν την Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ!


Φιλική τριάρα με... κέρδη για τον ΠΑΟΚ. κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τους Περέιρα, Πέλκα και Τιάμ να πετυχαίνουν από ένα γκολ και να "φωνάζουν" παρών λίγες ημέρες πριν την μεγάλη "μάχη" με την Φιορεντίνα.

Την ευκαιρία να «σπάσουν» την μονοτονία των προπονήσεων είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο σημερινό φιλικό με τον Πανσερραϊκό, λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα. Ο Δικέφαλος, δυσκολεύτηκε μόνο για είκοσι λεπτά, στις Σέρρες και νίκησε με 3-0, με γκολ των Πέλκα, Περέιρα και Τιάμ, με τον Βλάνταν Ιβιτς, να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα, βλέποντας την ομάδα του να αγωνίζεται ξανά έπειτα από 15 μέρες.

Τι δοκίμασε ο Ιβιτς...

Ο Βλάνταν Ιβιτς παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 με τον Μπρκιτς να είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην τετράδα της άμυνας αγωνίστηκαν οι Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Μάτος. Στα χαφ ήταν ο Κάνιας με τον Τσίμιροτ με τον Πέλκα να παίζει μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο και τους Κάμπος, Ροντρίγκες και Κουλούρη να αποτελούν την τριάδα της επίθεσης.

Στο 31ο λεπτό, ο Τσίμιροτ βρήκε εξαιρετικά τον Μάτος, με τον Βραζιλιάνο να βγάζει ωραία σέντρα και τον Πέλκα με καρφωτή κεφαλιά να ανοίγει το σκορ, ενώ μετά το 0-1, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν μέτρα στο γήπεδο και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης σε ένα σημείο όπου κυριάρχησαν τα νεύρα.

Στο δεύτερο μέρος ο Βλάνταν Ίβιτς προχώρησε σε πολλές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, με τον "Δικέφαλο" να δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος και πέτυχε άλλα δύο γκολ, με τον Περέιρα να "γράφει" με εξαιρετική ατομική ενέργεια το 0-2 στο 54', ενώ ο Τιάμ πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του "Δικεφάλου" στο 71', διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos