Τζαβέλλας: «Έτοιμοι για Φορεντίνα!»


Ο Γιώργος Τζαβέλλας μιλώντας στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό στάθηκε στο ματς της Πέμπτης στην Ιταλία κατά της Φιορεντίνα.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δήλωσε αναλυτικά:

«Εφόσον δεν είχαμε την δυνατότητα καταφέραμε να παίξουμε το φιλικό για να αποκτήσουμε ρυθμό γιατί την Πέμπτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Παίξαμε απέναντι στον Πανσερραϊκό που προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω όπως και εμείς.

Θα είμαστε έτοιμοι την Πέμπτη. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Ακόμα και τα φιλικά πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε σοβαρά για να παίρνουμε κάτι από αυτά. Θα προτιμούσα να είχαμε αγωνιστική για να κερδίσουμε και να άλλαζε γρήγορα η ψυχολογία. Όμως αυτή είναι η διαδικασία, την ακολουθούμε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για το γκολ του με την Εθνική και την χαρά που είχε αυτός και οι συμπαίκτες του: Χάρηκα όμως όπως ξέρετε στο ποδόσφαιρο αλλάζουν τα συναισθήματα πολύ γρήγορα και την Πέμπτη πρέπει να καταφέρουμε κάτι στην Ιταλία. Είναι ένα ματς απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν είμαστε το φαβορί αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι από άλλες φορές και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας»

inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos