«Κανείς μη δώσει δικαίωμα να αμαυρωθεί η εικόνα της Τούμπας»



Μέσω ανακοίνωσης της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα στους φίλους της ομάδας για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση με την Καραμπάγκ, τονίζοντας ότι κανείς δεν πρέπει να δώσει το δικαίωμα να αμαυρωθεί η εικόνα της Τούμπας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ διοργανώνεται στην Τούμπα. Ο αγώνας εναντίον της Καραμπάγκ είναι η ευκαιρία μας για μια ακόμη ευρωπαϊκή γιορτή και μπορεί να αποτελέσει ένα καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Στηρίξτε με το πάθος και τη φωνή σας την βαριά ευρωπαϊκή ασπρόμαυρη φανέλα. Δώστε την ώθηση για μια ακόμη νίκη, για μια ακόμη ευρωπαϊκή καταξίωση. Κανείς να μη δώσει το δικαίωμα να αμαυρωθεί η εικόνα της Τούμπας. Απομονώστε όποιον κάνει κακό στο σπίτι μας, στην ομάδα μας...

Να μη χρησιμοποιηθεί κανένας πυρσός, βεγγαλικό, κροτίδα και οποιαδήποτε άλλο εύφλεκτο αντικείμενο στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο. Η επιβλητικότητα της Τούμπας είναι αρκετή...

Συνθήματα, πανό ή σημαίες με ρατσιστικό ή πολιτικό δεν έχουν θέση στο γήπεδό μας. Εδώ κυριαρχεί μόνο ο ΠΑΟΚ!

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι φίλαθλοι, αφήνοντας τα διαζώματα στις κερκίδες κενά, σύμφωνα με την πολύ αυστηρή οδηγία της UEFA, που επισύρει πλέον και βαριές τιμωρίες.

Ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται όλους και όλοι μας χρειαζόμαστε μια Τούμπα δυναμική αλλά και ασφαλή, επιβλητική αλλά και φιλόξενη. Μαζί θα κάνουμε το βήμα πρόκρισης»!

sportotal

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos