«Τέλειωσε» τον Κοντονή ο Τσίπρας


Ολοκληρώθηκε και επίσημα η θητεία του Σταυρού Κοντονή ως υφυπουργός Αθλητισμού, μετά τις εξελίξεις που έφερε η απόφαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Όπως προέκυπτε τις τελευταίες μέρες και από το ρεπορτάζ, ο Σταύρος Κοντονής θα ολοκλήρωνε το έργο του στο υφυπουργείο και έτσι έγινε, αφού ο Αλέξης Τσίπρας τον έχρισε υπουργό Δικαιοσύνης, σκεπτόμενος ότι η... μπάλα πλέον παίζεται στις δικαστικές αίθουσες.

Η κίνηση αυτή εκ μέρους της κυβέρνησης έχει διπλή ανάγνωση.

Από τη μία έγινε πράξη μία «αξίωση» του συστήματος που ρυθμίζει πρόσωπα και καταστάσεις τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο να «τελειώσει» από τη συγκεκριμένη θέση ο Σταύρος Κοντονής και να προκύψει αλλαγή. Διάδοχος του Σταύρου Κοντονή θα είναι ο Γιώργος Βασιλειάδης και μένει να δούμε τη συνέχεια του έργου που αφήνει ο Ζακυνθινός πολιτικός.

Από την άλλη μεριά, το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει άμεση σχέση πλέον με τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού υπάρχουν αρκετές ανοιχτές υποθέσεις, με κορυφαία αυτή της «εγκληματικής οργάνωσης», αλλά και του Koriopolis και της κάρτας υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos