«Θέμα ψυχολογίας το γκολ»


Για την αγωνιστική… κρίση που περνάει ο ΠΑΟΚ, την επιθετική δυστοκία της ομάδας, αλλά και το πως θα ανατρέψουν την κατάσταση, μίλησε ο Γιάννης Μυστακίδης στους εκπροσώπους του Τύπου, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός εξτρέμ του Δικεφάλου:

Για τα αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ: «Είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Είναι στο χέρι μας. Δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση και με την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να γυρίσουμε αυτή την κατάσταση».

Για την επιθετική δυστοκία του Δικεφάλου: «Το γκολ είναι κάτι που βγαίνει στον καθένα. Είναι κάτι που έχει να κάνει με την ψυχολογία και πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να βρει κίνητρα, ώστε να βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε καλούς εκτελεστές, αλλά το θέμα είναι πιστεύω ψυχολογικό, δουλεύουμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι και μόλις λυθούν τα πόδια μας, θα έρθουν και τα γκολ».

Για το πως θα έρθουν τα γκολ: «Το συμπέρασμα είναι ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε, είμαστε πεπεισμένοι ότι μέσα από την δουλειά και με την ψυχολογία, θα έρθει το σκοράρισμα. Έχουμε έμπειρους παίκτες που έχουν περάσει από δύσκολες καταστάσεις. Ο καθένας ξέρει πως να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι το γκολ θα έρθει στα επόμενα παιχνίδια».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Το να ξέρεις ότι δεν μπορείς να παίξεις την Κυριακή μας λυπεί. Το να ιδρώνεις και να σου παίρνουν την δουλειά δεν είναι σωστό. Όμως αν είναι να γίνει κάτι καλύτερο για το πρωτάθλημα δεν πειράζει».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Δεν τα παρατάμε ποτέ. Έχουμε δει ομάδες να γυρίζουν και να κερδίζουν πρωταθλήματα. Και στο Europa League έχουμε ακόμα ελπίδες για την πρόκριση. Εμείς πρέπει να κοιτάζουμε τους στόχους μας».

Για τα μεταγραφικά σενάρια: «Κοιτάω όπως και κάθε ποδοσφαιριστής στην ομάδα τον εαυτό μου και να είμαι καλύτερος για την ομάδα. Δεν μας επηρεάζουν τα μεταγραφικά σενάρια».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos