Τζαβέλλας: Ο πρώτος που "τελείωσε" ο Ίβιτς! Δείτε τι έκανε στα γκολ του Ατρόμητου και κρίνετε μόνοι σας!


Ο Έλληνας στόπερ είναι ο πρώτος που την πληρώνει μετά τα όσα έγιναν χθες στην Τούμπα και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς εμπλέκεται στις επίμαχες φάσεις της ανατροπής!


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στον ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό στραπάτσο με τον Ατρόμητο.

Πριν από λίγο, έγινε γνωστό ότι ο πρώτος παίκτης που μένει εκτός ομάδας είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, θα κάνει προπονήσεις από εδώ και στο εξής με τη δεύτερη ομάδα.

Βέβαια, η διοίκηση τονίζει ότι ο λόγος της αποπομπής του παίκτη είναι "λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων", ωστόσο οι πάντες συνδέουν τη συγκεκριμένη απόφαση με όσα έγιναν χθες στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Εξάλλου, ο ίδιος ο Ίβιτς είπε χθες ότι κάποιοι παίκτες στα γκολ της ομάδας του Περιστερίου είχαν ...μειωμένη απόδοση και προέτρεψε, μάλιστα, τον κόσμο να δει τις φάσεις για να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Εμείς είδαμε ξανά τα γκολ του Ατρομήτου για να διαπιστώσουμε και τη συμμετοχή του Γιώργου Τζαβέλλα σε αυτά, καθώς ήταν ο πρώτος παίκτης που "τελείωσε" από τον ΠΑΟΚ, με απόφαση του προπονητή, όπως έγινε γνωστό.

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Στο 2-1: Ο Έλληνας αμυντικός είναι αυτός που βρίσκεται κοντά στον σκόρερ Λε Ταλέκ. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ δε μαρκάρει τον παίκτη στην κεφαλιά, ο οποίος ανενόχλητος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ο Ατρόμητος μπαίνει ξανά στο παιχνίδι

Στο 3-2: Ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει ξανά συμμετοχή στη φάση, καθώς από τα πόδια του ίδιου η μπάλα κατευθύνεται προς τέρμα, με αποτέλεσμα ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας να αναγκαστεί να τη διώξει με το χέρι για να αποτρέψει το γκολ. Στη συνέχεια δέχεται την κόκκινη κάρτα και ο Χαβιέρ Ούμπιντες σκοράρει με πέναλτι.

Στο 3-3: Ο διεθνής στόπερ εμπλέκεται πάλι στο γκολ του Ατρόμητου, χωρίς, πάντως, να έχει καθοριστική παρέμβαση. Στην αναμπουμπούλα και μετά τις κόντρες δεν μπορεί να μαρκάρει τον σκόρερ Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Στο 3-4: Στο νικητήριο γκολ του Ατρόμητου, ο Γιώργος Τζαβέλλας παίζει άμυνα τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που κάνει την πάσα στον σκόρερ Μαρτίν Τόνσο, οπότε δεν έχει ιδιαίτερη συμμετοχή.

Δείτε και τα στιγμιότυπα σε βίντεο ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos