Θρίαμβος ΠΑΟΚ στο ντέρμπι!


Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επικράτησε το Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 80-65 και έφτασε στη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στο «Παλατάκι» τον Άρη και, με μία εξαιρετική εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έφτασε στη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού είχε σε μεγάλη μέρα τις Κάμπελ (19 π, 14 ρ), και Βάινς (16 π, 7 ρ) και, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Άρη, κατέκτησε το δεύτερο φετινό ροζ φύλλο αγώνα. Τρομερή εμφάνιση και από την Λύμουρα, που λίγο έλειψε να πετύχει τριμπλ νταμπλ, έχοντας 11 πόντους, 13 ασίστ, 8 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα!

Παρά το γεγονός πως το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος (44-38 προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου), εντούτοις οι γηπεδούχες ήταν ανώτερες στη συνέχεια και έφτασαν σε μία εύκολη νίκη.

Από την ομάδα του Άρη πάλεψαν η ΜακΚένζι (27 π, 8 ρ) και Μοντγκόμερι (16 π, 5 ρ), με τις δύο Αμερικανίδες να είναι ωστόσο απελπιστικά μόνες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos