Μαντούρο: "Ο πρωταθλητής Ελλάδας αποφασίζεται εκ των προτέρων"


Ο Χέντβιχες Μαντούρο δηλώνει μετανιωμένος για την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και ρίχνει καρφιά για τον τρόπο που ο Ολυμπιακός κατακτά τα πρωταθλήματα. Παράλληλα, χαρακτηρίζει τη Βέροια ως "δορυφόρο" του ΠΑΟΚ.


Ο Χέντβιχες Μαντούρο συνεχίζει την καριέρα του στη Χρόνινχεν, ωστόσο δεν ξεχνά το πέρασμά του από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο 31χρονος μέσος που αγωνίστηκε για περίπου δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ μίλησε στην ολλανδική έκδοση της ιστοσελίδα "goal.com" και εξαπέλυσε βολές κατά της αξιοπιστίας του ελληνικού πρωταθλήματος και του σχεδόν μόνιμου πρωταθλητή Ολυμπιακού.

"Φυσικά και είχα πληροφορηθεί πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά οι περισσότερες πληροφορίες αφορούσαν κυρίως τον ΠΑΟΚ. Αυτό που δεν μου είχαν πει είναι πως ο πρωταθλητής Ελλάδας αποφασίζεται εκ των προτέρων. Τα τελευταία 19 χρόνια, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα 17 φορές. Είναι ο πιο ισχυρός σύλλογος. Υπάρχουν τόσα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα" τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Μαντούρο και πρόσθεσε:

"Μέχρι τον Μάρτιο, ήμασταν στην κορυφή με τον ΠΑΟΚ (σ.σ. προφανώς μιλά για τη σεζόν 2014-2015), στη συνέχεια όμως συνέβησαν κάθε είδους παράξενα πράγματα όλων των ειδών. Ύποπτα γκολ οφσάιντ σε αδέξιους τερματοφύλακες, ενώ ο Ολυμπιακός είχε ορισμένες ομάδες - δορυφόρους στην μεγάλη κατηγορία. Αυτούς τους βαθμούς τους είχε ήδη μέσα, αν και για να είμαι ειλικρινής η Βέροια είναι δορυφόρος του ΠΑΟΚ, το ματς αυτό ήταν τόσο εύκολο".

Ο Ολλανδός μέσος σημείωσε τέλος ότι δεν θα πήγαινε στην Ελλάδα αν γνώριζε από πριν τι συμβαίνει και το πως λειτουργούν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και κατέληξε: "Οι Έλληνες αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο. Αξίζουν ένα πιο δίκαιο πρωτάθλημα".

sport24

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos