Ίβιτς: «Δεν τελείωσε τίποτα»


Για την τεράστια νίκη με 3-2 μέσα στην έδρα της Φιορεντίνα, μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης:

Αρχικά ανέφερε πως: «Εγώ ξέρω τους παίκτες της ομάδας, ξέρω τι ποδοσφαιριστές έχω και συνολικά τι μπορούμε να κάνουμε. Μέχρι τώρα όσα παιχνίδια παίξαμε, κατά 80% ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, δεν μπορώ να το πω αυτο σήμερα. Ήμασταν καλοί, αλλά είχαμε μια σημαντική ομάδα απέναντι μας, όλοι ξέρουμε ποια είναι η Φιορεντίνα».

Για τους παίκτες που αγωνίστηκαν με δεδομένο τις απουσίες που είχε η ομάδα, σημείωσε ότι: «Γνωρίζω τις δυνατότητες τους, έχουμε πλάνο και σχέδιο σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα βάλανε αυτοί το γκολ, αύριο κάποιοι άλλοι. Καλό θα ήταν να έβγαιναν παραπάνω γκολ με τις ευκαιρίες που δημιουργούμε στη Σούπερ λιγκ αλλά σιγά σιγά θα έρθουν. Η νίκη θα μας δώσει ψυχολογία».

Στη συνέχεια τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ για μένα έχει παίξει αρκετά καλά παιχνίδια άσχετα με τα αποτελέσματα. Εμείς έχουμε οκτώ-εννέα καινούργιους παίκτες, η ομάδα δεν χτίζεται σε μια μέρα. Σιγά-σιγά όλοι καταλαβαίνουν τι είναι ο ΠΑΟΚ και θέλουν λίγο χρόνο, δεν μιλάω για έναν, αλλά για όλους. Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν έχεις πολύ χρόνο, αλλά πιστεύω στους ίδιους».

Ερωτηθείς για το αν φοβήθηκε όταν έγινε το 2-2, είπε: «Εμάς και η ισοπαλία από την μια πλευρά μπορεί να μας οδηγούσε στην επόμενη φάση, μπορεί και όχι. Το σχέδιο που είχαμε από την αρχή, ήταν να ρισκάρουμε στο τέλος. Βάλαμε γκολ στις καθυστερήσεις, όπως αν θυμάμαι καλά η Φιορεντίνα είχε κατοχή στο 2ο ημίχρονο αλλά δεν είχε κάποιες ευκαιρίες».

Για το αν είναι πιο κοντά πλέον η πρόκριση στην επόμενη φάση: «Σίγουρα είμαστε πιο κοντά στην πρόκριση σε σχέση μέχρι πριν το σημερινό παιχνίδι. Κάναμε κάτι σήμερα το οποίο χάσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν τέλειωσε τίποτα, όλοι έχουν ελπίδες. Το πόσοι βαθμοί θα χρειαστούν θα το δούμε. Παίζουμε στην έδρα μας, ξέρουμε τις δυνατότητες της Σλόβαν Λίμπερετς και δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Σεβασμό σε όλους τους αντίπαλους. Συγκέντρωση με όποιον και αν παίξουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κερδίζουμε όποιον έχουμε απέναντι μας».

Τέλος, απάντησε για τον τρόπο που κέρδισε ο Δικέφαλος, όπου ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα είχαμε έναν αντίπαλο που παίζει και έχει την κατοχή. Μπορεί να μην έπαιξαν όλοι οι βασικοί, αλλά αυτοί που έπαιξαν έχουν ποιότητα και κάνουν τη ζημιά. Εμείς κλείσαμε τους χώρους, βγήκαμε μπροστά και είχαμε κι άλλες ευκαιρίες πέρα από τα γκολ, που μπορούσαμε να βάλουμε πιο νωρίς το τρίτο γκολ. Ήμασταν πειθαρχημένοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos