«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, ξέρουμε τι συμβαίνει με τους διαιτητές»!


Για το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, για την... διαιτησία στην Σούπερ Λιγκ αλλά και για την διακοπή του πρωταθλήματος, μίλησε στο SDNA ο Γκόικο Τσίμιροτ.

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται... αρκετά για τον Γκόικο Τσίμιροτ και το αν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ μετά το καλοκαίρι, ωστόσο ο ίδιος τονίζει μέσα από το SDNA πως θέλει να παραμείνει στον Δικέφαλο.

Παράλληλα μιλάει για την Ελληνική διαιτησία όπου δηλώνει πως τους έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα μέχρι τώρα, ενώ αναφέρεται και στα όσα έγιναν στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στο SDNA:

Ερωτηθείς για το αν βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Δικέφαλο για ανανέωση του συμβολαίου σου;
«Μου αρέσει που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Προφανώς από την στιγμή που ο ατζέντης μου θεωρεί ότι υπάρχει κάποια ποιότητα σε μένα, ψάχνει το καλύτερο δυνατό. Η δουλειά του είναι να ασχολείται με αυτά. Προσωπικά θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, περνάω καλά εδώ».

Για όλα αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την διακοπή του πρωταθλήματος, τόνισε πως:

«Για μας είναι καλύτερο να παίζουμε, ωστόσο, ξέρουμε τι συμβαίνει με τους διαιτητές και μέχρι στιγμής στα παιχνίδια που έχουμε δώσει, μας έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα, μας έχουν "σκοτώσει". Για αγωνιστικούς -καθαρά- λόγους εμείς θέλουμε να παίζουμε, όχι για λόγους πολιτικούς».



Για το πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και γενικά για την διαιτησία στην Ελλάδα, είπε ότι:

«Δεν νομίζω πως η διαιτησία εκεί ήταν 50-50, ήταν σαφώς υπέρ του Ολυμπιακού. Μετά το τέλος του παιχνιδιού είχα περίεργα συναισθήματα, ικανοποιημένος γιατί παίξαμε καλά, τα δώσαμε όλα αλλά στεναχωρημένος που δεν φύγαμε με τους τρεις βαθμούς».

Για την διαφορά που υπάρχει από την κορυφή του πρωταθλήματος, τόνισε πως:

«Κανείς δεν περίμενε πως θα είμαστε αυτήν την στιγμή στη συγκεκριμένη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας, δεν είναι μια θέση που αξίζει στο ΠΑΟΚ. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, να επιστρέψουμε στις νίκες από το επόμενο κιόλας παιχνίδι γιατί δουλεύουμε σωστά στις προπονήσεις».

Ενώ για την δυστοκία του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα, σημείωσε πως:

«Όταν δημιουργείς ευκαιρίες, πρέπει να σκοράρεις. Πρέπει να τις εκμεταλλευτεί, διαφορετικά σου στοιχίζει. Και σε εμάς στοίχισε αρκετούς βαθμούς...».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos