Ξηλώνεται ο Ιβάν: Αυτοί οι δύο έρχονται στον ΠΑΟΚ!


Παραδοσιακά, η μεταγραφ
ική περίοδος του Ιανουαρίου ενδείκνυται για… διορθωτικές κινήσεις.

Όμως, το μεταγραφικό πλάνο που έχουν εκπονήσει οι Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς, με τη σύμφωνη φυσικά γνώμη του Ιβάν Σαββίδη, περιλαμβάνει σχεδόν… ριζικό λίφτινγκ της μεσοεπιθετικής γραμμής του Δικεφάλου του Βορρά.

Και αυτό γιατί κανένας από τους Αθανασιάδη, Κουλούρη, Περέιρα δεν έχει έως τώρα τη… στενή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα που θα ήθελε ο Ίβιτς, ο Τιάμ είναι στα… χαμένα και οι Ροντρίγκες, Κάμπος, Μπίσεσβαρ, Πέλκας και Μυστακίδης έχουν πετύχει μαζί έξι γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Τι περιλαμβάνει λοιπόν το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ. Καταρχάς την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής και ενός επιτελικού μέσου και από εκεί και πέρα την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός «οχταριού». Βέβαια, δεν είναι απόλυτα σίγουρο πως θα γίνουν και οι τέσσερις κινήσεις, όμως σίγουρα οι Μίχελ και Ίβιτς θέλουν έναν φορ και ένα «δεκάρι» που θα κάνουν τη διαφορά με το… καλημέρα και θα δώσουν λύση στο επιθετικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Δικέφαλο τον Βορρά.

Βέβαια, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά εάν ο Μίχελ είχε κάνει καλύτερη προεργασία το περασμένο καλοκαίρι. Δηλαδή, αν αντί του Τιάμ έφερνε έναν πιο έμπειρο και ικανό επιθετικό και αν στη θέση του Μπίσεσβαρ είχε αποκτηθεί ένας πιο αποτελεσματικός και «ανθεκτικός» επιτελικός μέσος, αλλά στον ΠΑΟΚ μάλλον ασπάζονται το… κάλλιο αργά, παρά ποτέ.

Οι υποψήφιοι να έρθουν στην Τούμπα τον Γενάρη, είναι ήδη πολλοί σύμφωνα με τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τα περισσότερα εκ των οποίων πάντως δεν απασχολούν τον Μίχελ αλλά απλά πρόκειται για παιχνίδια των μάνατζερ, που σαφώς και θα ήθελαν οι πελάτες τους και οι ίδιοι να εισπράξουν τα «ζεστά» ευρώ που σκορπάει ο Ιβάν Σαββίδης σε κάθε μεταγραφική περίοδο και σε μεγάλα συμβόλαια.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos