Εντός της επόμενης εβδομάδας το ραντεβού των «τεσσάρων»

Ποία είναι η πιθανή μέρα διεξαγωγής της συνάντηση που έχει ζητήσει ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης με τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων «μεγάλων» ΠΑΕ

Την προσεχή Τετάρτη (16/11) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση των Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζου, Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ο επιτετραμμένος της FIFA για το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ζητήσει συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων «μεγάλων» ΠΑΕ και όπως αναφέρει η «Live Sport» αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη (16/11).

Παράλληλα, συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ πρόκειται να ζητήσει και ο Γιώργος Βασιλειάδης, τόσο ξεχωριστά με τον καθένα, όσο κι όλους μαζί. Το μήνυμα που θα προσπαθήσει να τους περάσει ο υφυπουργός Αθλητισμού είναι «Ηρεμία ή Grexit», συνεπώς αν συνεχιστούν οι πράξεις βίας, τότε θα μπει οριστικό λουκέτο στο πρωτάθλημα.

Ακόμη, ο κ. Βασιλειάδης θα επιδιώξει να συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα και με τους επικεφαλής της FIFA και της UEFA, έχοντας συγκεκριμένη ατζέντα ώστε να δρομολογηθούν εξελίξεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown