Πωλείται ο Αθανασιάδης με εντολή Σαββίδη


Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να είναι ενοχλημένος με τον Στέφανο Αθανασιάδη και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμά του, με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να δίνει την έγκρισή του για πώληση του Κλάους!

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ και σε αρκετά ματς που δημιούργησε φάσεις οι παίκτες του Ιβίτς δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να χαθούν βαθμοί.

Η γραμμή κρούσης του Δικεφάλου είναι αναποτελεσματική, ο Κλάους βρίσκεται εδώ και καιρό μακριά από το γκολ και ενδεικτικό είναι πως σε 7 ματς πρωταθλήματος με 499 λεπτά συμμετοχής δεν έχει σκοράρει ούτε μία φορά!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα «Metrosport» αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις με τον Στέφανο Αθανασιάδη και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ να είναι αβέβαιο. Η παρουσία του Έλληνα επιθετικού έχει ενοχλήσει τον Ιβάν Σαββίδη, με τον πρόεδρο του Δικεφάλου να ανάβει το πράσινο φως για την πώληση του παίκτη!

Μάλιστα, ο Σαββίδης στην ομιλία του στο ΔΣ της ΠΑΕ πριν από μερικές εβδομάδες είχε αναφερθεί στον Κλάους, κάνοντας λόγο για στρατηγικό λάθος που δεν προχώρησε στην πώλησή του.

πηγη:sdna

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos