Σαββίδης: «Δεν θα ξαναπατήσει στην Τούμπα αυτός που πέταξε τη φωτοβολίδα»!



Αποφασισμένος να αποβάλει από την Τούμπα τον οπαδό που πέταξε την φωτοβολίδα εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης. «Οι οπαδοί του καθαρού ποδοσφαίρου θα κερδίσουν», σχολίασε για την επιτροπή εξομάλυνσης.


Για ανθρώπους που έχουν στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο Ιβάν Σαββίδης, για τον οπαδό που πέταξε την φωτοβολίδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο ισχυρός άνδρας του δικέφαλου του Βορρά ήταν έξαλλος με την συγκεκριμένη κίνηση, τόνισε πως ήδη έχουν δοθεί εντολές για τον εντοπισμό του και ζήτησε τον διά βίου αποκλεισμό του από της κερκίδες του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για αυτόν που πέταξε τη φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο: «Έχω δώσει ήδη κάποιες εντολές. Αυτές οι απαράδεκτε συμπεριφορές ανθρώπων που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο δε μπορούν να μας αφήνουν ψύχραιμους. Έχουν δοθεί εντολές να βρεθεί αυτός που το έκανε και ο δικός μας στόχος είναι να μην επιτρέψουμε τέτοιοι άνθρωποι να ξαναβρεθούν στο γήπεδο. Εκτιμώ ότι σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχου άνθρωποι που έχουν στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα. Όταν ένα παιχνίδι διεξάγεται ομαλά και καλά, ήταν έκπληξη αυτό που έγινε, ήταν κάτι παράξενο. Προφανώς κάποιος έπρεπε να εκπληρώσει το στόχο του, αλλά εμείς θα καταπολεμούμε τη βία, θα βρίσκουμε τέτοιους ανθρώπους και θα τους διώχνουμε από την Τούμπα. Για όλη τη ζωή του να μην ξαναπατήσει στην Τούμπα».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos