Ο Αθανασιάδης των 800.000 κι ο επιθετικός που έκλεισε ο Γ. Σαββίδης για αντι-Κλάους!


Απίστευτα πράγματα στον ΠΑΟΚ με τον αρχηγό της ομάδας και τον ...διάδοχό του! Καυτό το παρασκήνιο και αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν πάταγο! Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας...


Πρώτον. Γιατί προκαλεί εντύπωση η είδηση περί πωλητηρίου στον Κλάους; Δεν είναι κάτι τωρινό! Από το καλοκαίρι, από το ξεκίνημά του κιόλας, ο Μίχελ είχε γεμίσει την πιάτσα των ατζέντηδων με εξουσιοδοτήσεις, σύμφωνα με τις οποίες έδινε εκ μέρους του ΠΑΟΚ την άδεια να διαπραγματευτούν για πρόταση για τον αρχισκόρερ του «δικεφάλου». Με αντίτιμο; Ξεκίνησε στο 1,5 εκατ. ευρώ, έφτασε, στα τέλη της μεταγραφικής περιόδου ως και τις 800.000 ευρώ! Πρόταση; Καμία!

Το γεγονός, άλλωστε, πως ο Κλάους ήταν στην transfer list φάνηκε και από τη «μονιμοποίηση» του Κουλούρη, την παραμονή του Περέιρα, αλλά και την μανιώδη αναζήτηση για βασικό φουνταριστό. Γιατί δεν ήρθε στα τέλη καλοκαιριού; «Εμφύλιος»!

Ο Μίχελ έχει, μέσω δικών του επαφών, «κλείσει» τον Αλβαρο Βάσκεθ, τον φορ (τότε) της Χετάφε. Η είδηση διαρρέεται και δεν …αρέσει στον Γιώργο Σαββίδη, τον γιο του Ιβάν, ο οποίος εκείνη την ημέρα είχε κλειστεί για τη διαγωνιστική διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών.

Ο υιός Σαββίδη -ελλείψει πατρός- διαφωνεί κάθετα (και όχι τόσο …κόσμια όπως λένε αρκετοί που έτυχε να βρίσκονται στα γραφεία του ΠΑΟΚ εκείνη τη μέρα) για την επιλογή του Μίχελ, την "καίει" χωρίς δεύτερη συζήτηση και πηγαίνει για την δική του επιλογή, τον Βενεζουελάνο φορ της Ράγιο, Μικού!

Και με αυτόν, βάσει καναλιών του υιού Σαββίδη, είχε γίνει προεργασία, ωστόσο από τη στιγμή που η Ράγιο πληροφορήθηκε την προσφορά για τον Βάσκεθ (κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ), αξίωσε τη ρήτρα του Βενεζουελάνου (6 εκατ. ευρώ) και έτσι, παρά τη συμφωνία Σαββίδη-Μικού, το θέμα δεν προχώρησε.

Έτσι, ο Μίχελ αναγκάστηκε να στραφεί στην λύση που είχε… μπροστά του, τον Τιάμ, ο οποίος μάλιστα αρχικά είχε "κοπεί" από τον ΠΑΟΚ. Τόση μάλιστα η πρεμούρα της υπογραφής ενός (οποιουδήποτε εκείνη τη στιγμή) επιθετικού που φημολογείται εντόνως στη Θεσσαλονίκη πως ο Τιάμ υπέγραψε χωρίς καν να έχει περάσει τις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις! Εδώ βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος: αν το είχε κάνει, δεν θα υπέγραφε…

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos