Δεν είναι μόνο ένας ο δράστης της φωτοβολίδας στην "4"


Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε από τη φωτοβολίδα ευθείας βολής που έπεσε στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και διέκοψε το παιχνίδι.

Οι πληροφορίες διίστανται σχετικά με τον δράστη, ωστόσο ο SportDog έψαξε το θέμα και έχει συγκεντρώσει ένα-δύο στοιχεία που δεν έχουν γραφτεί για το θέμα μέχρι τώρα.

Αρχικά, όπως υποστηρίζουν οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου, η περιβόητη φωτοβολίδα ευθείας βολής εκτοξεύτηκε από παρέα τριών ατόμων μέσα από τη Θύρα 4! Δεν ήταν, δηλαδή, μόνο ένας ο δράστης...

Όπως λένε οι οπαδοί της Θύρας 4, αυτούς τους τρεις οπαδούς δεν τους έχει ξαναδεί κανείς, καθώς οι οργανωμένοι γνωρίζονται μεταξύ τους.

Πρόκειται για πρόσωπα άγνωστα, κάτι που ενισχύει την πεποίθηση ότι μπορεί να μην ήταν τελικά οπαδοί του ΠΑΟΚ αυτοί που εκτόξευσαν τη φωτοβολίδα που παραλίγο να τινάξει στον αέρα το ντέρμπι.

Παράλληλα, οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι εκτός από τη Θύρα 4, φωτοβολίδα "έφυγε" και από τη Θύρα 8! Ένα γεγονός που οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ το χαρακτηρίζουν αν μη τι άλλο "περίεργο" από τη στιγμή που σε αυτό το παιχνίδι δεν είχε συμβεί το παραμικρό, ενώ είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα μεταξύ των οπαδών για την "περιφρούρηση" των κερκίδων...

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos