Οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League


Το τοπίο στο Europa League αρχίζει να ξεκαθαρίζει, αφού ήδη 13 ομάδες έχουν τσεκάρει το εισιτήριο τους για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, αυτός μπορεί πλέον να προκριθεί μόνο ως δεύτερος, κάτι που μπορεί να γίνει με ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων που έχει ήδη αναλυθεί εδώ.

Μετά την πέμπτη αγωνιστική του Europa League ήδη 6 ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση ως πρώτες ομίλων, κάτι που σημαίνει ότι ήδη αποτελούν πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ (αν προκριθεί) και του Ολυμπιακού (σε περίπτωση που ηττηθεί ή φέρει ισοπαλία στην Λευκωσία). Αυτοί είναι οι: Άγιαξ, Ρόμα, Σάλκε, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σπάρτα Πράγας και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Από εκεί και μετά άλλες 7 ομάδες εξασφάλισαν την παρουσία τους στους «32» του Europa League δίχως όμως να είναι ξεκάθαρο αν θα προκριθούν ως πρώτες ή ως δεύτερες, κάτι που θα ξεκαθαρίσει την τελευταία αγωνιστική. Αυτές είναι οι: Άντερλεχτ, ΑΠΟΕΛ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γκενκ, Κράσνονταρ, Ολυμπιακός και Σεντ Ετιέν.

Για τα υπόλοιπα εισιτήρια θα παλέψουν την τελευταία αγωνιστική του Europa League 22 ομάδες (Αστρα, Αούστρια Βιέννης, Άλκμααρ, Μπράγκα, Θέλτα, Ντάνταλκ, Φενερμπαχτσέ, Φέγενορντ, Φιορεντίνα, Γάνδη, Χάποελ Μπερ Σεβά, Σλόβαν Λίμπερετς, Μακάμπι Τελ-Αβίβ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Οσμάνλισπορ, ΠΑΟΚ, Καραμπάχ, Σαουθάμπτον, Σταντάρ Λιέγης, Στεάουα, Βιγιαρεάλ, Ζυρίχη), ενώ άλλες 13 αποχαιρέτισαν την διοργάνωση και θα είναι αδιάφορες βαθμολογικά την τελευταία αγωνιστική. Αυτές είναι οι: Αστάνα, Καμπάλα, Ίντερ, Κόνιασπορ, Μάιντς, Νις, Παναθηναϊκός, Ραπίντ Βιέννης, Σάλτσμπουργκ, Σασουόλο, Βικτόρια Πλζεν, Γιουνγκ Μπόις και Ζόρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos