Εξάρα η Κ15


Παρότι βρέθηκε να χάνει στο 9’, αντέδρασε με ζηλευτά ανακλαστικά και δεν σταμάτησε παρά μόνο όταν πέτυχε το έκτο γκολ, για να φτάσει τελικά στην πέμπτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο λόγος για την 15 του ΠΑΟΚ, την ομάδα των Αγγελου Ζαζόπουλου και Γιάννη Αμπατζίδη, η οποία κέρδισε 6-1 τη Βέροια, στη Βέροια, κι εξακολουθεί να ηγείται του πρωταθλήματος με 15 βαθμούς πλέον.

Η αντίδραση για την ισοφάριση, λοιπόν, ήταν άμεση, στο 11’, με τον Σαπουντζή να σκοράρει, έπειτα από σέντρα του Αλτιντζή. Στο 25’ ο Τσοπούρογλου από κοντά, μετά από κεφαλιά-πάσα του Γρόσδη έκανε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ, συνέχισε ο Σαρέγκος στο 28’ (ασίστ του Γρόσδη) για το 1-3 και στο 35’ ο Αβεντισιάν με πέναλτι που κέρδισε ο Σαρέγκος διαμόρφωσε 1-4 ως το σκορ του ημιχρόνου.
Χρυσός Χορηγός | Sportingbet.gr μοναδικές προσφορές στους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ εξακολούθησε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, απειλούσε διαρκώς και πέτυχε άλλα δύο γκολ για το τελικό 1-6, στο 55΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Γρηγοριάδης κι εκτέλεσε ο Τσέλιος και στο 70’ με μακρινό, εκτός περιοχής, ωραίο σουτ του Γκορτεζιάνι.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μακρής, Αβεντισιάν (40’ Θεοδωρίδης), Καλτσίδης, Καραμπέρης, Παναγιώτου (40’ Κιουρτσίδης), Γρόσδης, Τσοπούρογλου, Τσέλιος (55’ Λαγωνίδης), Αλτιντζής (14’ Γρηγοριάδης λ.τ.), Σαρέγκος (40’ Γκορτεζιάνι), Σαπουντζής.

www.paokfc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos