Κυκλοφορεί το «Toumba Magazine»


To «Toumba Magazine» κάνει τη δυναμική επανεμφάνισή του για τη σεζόν 2016-17 με το έκτο τεύχος, το οποίο θα σας βοηθήσει να… διαβάσετε καλύτερα τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Dream Big, όπως λέει και το χαρακτηριστικό motto. O Τζάλμα Κάμπος , βέβαια, έχει το δικό του ρητό: «Never Give Up». Ο νέος κάτοχος της φανέλας με το νούμερο 10 είναι το κεντρικό πρόσωπο του τεύχους. Φωτογραφίζεται και μιλά στο επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ για τους στόχους του με τον Δικέφαλο. Το Toumba Magazine μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα PAOK FC Official Stores (στην Τούμπα και το κέντρο της Θεσσαλονίκης) και από την Τετάρτη (12.10) σε όλα τα περίπτερα και σημεία διανομής Τύπου στη Βόρεια Ελλάδα.

Το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ έρχεται στο σπίτι σας με ένα κλικ στο store.paokfc.gr με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Δικεφάλου θα βρείτε διαθέσιμο και όλο το αρχείο τευχών του Toumba Magazine με ένα κλικ ΕΔΩ. djalma Στο έκτο τεύχος του Toumba Magazine – εκτός του Τζάλμα Κάμπος – θα βρείτε και μια σειρά από πρόσωπα.

Τον Ευθύμη Κουλούρη που γύρισε για να μείνει, όπως και τους Δημήτρη Γιαννούλη , Αχιλλέα Πούγγουρα .

Τον Μάριν Λέοβατς που κάνει erase & restart στη δεύτερη σεζόν του στον ΠΑΟΚ.

Τον Φερνάντο ( Βαρέλα ) από το Εστορίλ.

Τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τη διαδρομή της ζωής του.

Τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που συμπληρώνει το ερωτηματολόγιο του Q&A.

Τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , ο οποίος μας ξεναγεί στο γραφικό Ρότα του Καντίθ.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos