Κάτι...ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν


Ο Βλάνταν Ιβιτς έχει άριστες σχέσεις με όλους τους εκπροσώπους της Παρτιζάν και αυτό το γεγονός βοηθά στην επίτευξη μίας εποικοδομητικής συνεργασίας


Από την πρώτη στιγμή που οριστικοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, είχαμε γράψει στο αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ» πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός να επιτευχθεί άμεσα κάποια μορφή συνεργασίας, σε επίσημο επίπεδο ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων. Μίας συνεργασίας που θα αφορά ακόμη και την προοπτική μετακίνησης παικτών από τη μία ομάδα στην άλλη. Το σχέδιο λοιπόν μπαίνει σε εφαρμογή.

Στο σημερινό ρεπορτάζ καταγράφουμε όλα τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε για την προοπτική έναρξης μίας συνεργασίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Παρτιζάν και την οριστικοποίησή της σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πλέον υπάρχει το κίνητρο αλλά και η διάθεση από τις διοικήσεις των δύο ομάδων, για να στεφθεί με επιτυχία ένα τέτοιο εγχείρημα.

Βλέπετε όλα αυτά τα χρόνια, η αδελφοποίηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Παρτιζάν είχε επιτευχθεί επί της ουσίας μόνο σε επίπεδο οπαδών. Εξαιτίας των άριστων σχέσεων των σκληροπυρηνικών των δύο ομάδων. Πλέον αυτή η αδελφοποίηση αναμένεται να επεκταθεί και σε διοικητικό επίπεδο με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο Βλάνταν Ιβιτς είναι ο άνθρωπος «κλειδί», που θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτή την χρονική περίοδο για την επιτυχημένη ολοκλήρωση των επαφών ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων. Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει όλους τους ανθρώπους της Παρτιζάν, από τον πρόεδρο, τον προπονητή, τον αθλητικό διευθυντή και φυσικά είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο Βελιγράδι. Και αυτές οι εξαιρετικές σχέσεις του, αναμένεται να αξιοποιηθούν ανάλογα.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με στόχο να επιτευχθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μία ευρύτερης μορφής συνεργασία. Η απόκτηση, για παράδειγμα από τον ΠΑΟΚ, ενός ποδοσφαιριστή (που θα έχει ποιότητα και προοπτικές εννοείται) που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Παρτιζάν θα είναι πιο εύκολα να υλοποιηθεί χάρη στη συνεργασία των δύο πλευρών. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και για παίκτη του ΠΑΟΚ που θα κάνει «κλικ» τους εκπροσώπους της Παρτιζάν. Η συνεργασία μπορεί να γίνει αρχικά σε επίπεδο παικτών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής των δύο ομάδων. Και αργότερα μπορεί να επεκταθεί σε παίκτες που δεν υπολογίζονται στο βασικό ρόστερ των επαγγελματικών ομάδων, είτε από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, είτε από τον τεχνικό της Παρτιζάν.

Θα μπορούσε κάλλιστα ένας παίκτης της Σερβικής ομάδας που δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Παρτιζάν, να έρθει στην Τούμπα και να ξεδιπλώσει τα αγωνιστικά του στοιχεία. Είναι πολύπλευρη η συνεργασία που μπορεί να υλοποιηθεί.

Έρχεται άνθρωπος της Παρτιζάν

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», σε ένα από τα δύσκολα παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ εντός του Οκτωβρίου, θα έρθει στην Τούμπα εκπρόσωπος της Σερβικής ομάδας προκειμένου να προχωρήσει τις επαφές με τον επίσημο ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται, αυτός να είναι ακόμη και ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, ο Ιβιτσα Ιλιεφ που είναι αγαπητός στη Θεσσαλονίκη και γνωρίζει πολύ καλά τον Ιβιτς. Η ουσία είναι πως έχει αποφασιστεί από την διοίκηση της Σερβικής ομάδας να γίνει άμεσα αυτό το ταξίδι. Αν όχι στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, το αργότερο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι όροι της επικείμενης συνεργασίας, οι παράμετροι και όλα όσα δρομολογούνται, θα γίνουν γνωστά όταν ολοκληρωθεί αυτή η μορφή συνεργασίας, την οποία επιδιώκουν πλέον και οι δύο σύλλογοι.

Στο μάρκετινγκ και στον εμπορικό τομέα

Όπως αναφέραμε χθες εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ από το τμήμα μάρκετινγκ του συλλόγου, ταξίδεψε στο Βελιγράδι και είχε μία σειρά επαφών, με τους ιθύνοντες της Παρτιζάν. Ο Λάζαρος Μπαξεβάνος, με μεγάλη εμπειρία σε θέματα μάρκετινγκ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους εκπροσώπους της Παρτιζάν και να συζητήσει διεξοδικά για θέματα που άπτονται του τομέα του. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι πιο μπροστά σε αυτό το επίπεδο, σε σύγκριση με την Παρτιζάν, μέσα όμως από την συνεργασία, μπορούν να βγουν ωφελημένες και οι δύο ομάδες.

Σκεφθείτε για παράδειγμα, ποια θα είναι η ανταπόκριση των φιλάθλων τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Παρτιζάν, όταν οι διοικητικοί εκπρόσωποι των δύο ομάδων αποφασίσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να «παράγουν» από κοινού προιόντα, στα οποία θα αναγράφονται τα σήματα των δύο ομάδων.

Από κασκόλ, σημαίες, κούπες, στυλούς, μπρελόκ και κάθε λογής αντικείμενα που μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των απαιτητικών καταναλωτών που θέλουν να έχουν μόνον ασπρόμαυρα αντικείμενα στην συλλογή τους.

Ασφαλώς, είναι απαραίτητο να γίνει μία αναλυτική προεργασία και εφόσον επέλθει συμφωνία, να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την παραγωγή κοινών προιόντων, που θα απευθύνονται σε ένα ευρύτερο κοινό, στην Ελλάδα, την Σερβία αλλά και στις χώρες που ζουν Έλληνες και Σέρβοι. Αυτή την στιγμή γίνονται συζητήσεις, όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των νέων επαφών.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos