Βλάνταν Ίβιτς, είμαστε και εμείς εδώ !

Εύκολή νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λάρισας για το Κύπελλο με 2-0 και τους Περέιρα, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδη να ξεχωρίζουν με την απόδοσή τους.

Περέιρα, Μπίσεσβαρ και Μυστακίδης τα έκαναν όλα κόντρα στη Λάρισα και ο ΠΑΟΚ έφτασε δίκαια και άνετα στην επικράτηση με 2-0 στην πρεμιέρα του Κυπέλλου.

Ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε ευκαιρίες στους περισσότερους παγκίτες – παίκτες του και η… απάντηση που πήρε με την απόδοσή τους στον αγωνιστικό χώρο είναι η πρέπουσα. Οδηγώντας μας, μάλιστα, στο συμπέρασμα πως Μπίσεσβαρ και Περέιρα αξίζουν μια θέση στην ενδεκάδα. Κυρίως αυτοί…

Το πρώτο ημίχρονμο ήταν μια παράσταση των παικτών του ΠΑΟΚ. 15 τελικές, δύο γκολ, πολλές ευκαιρίες, ασφυκτικό πρέσινγκ και πλήρη κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο.

Περέιρα και Μπίσεσβαρ έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο «φωνάζοντας» με την απόδοσή τους πως τουλάχιστον σε τέτοια παιχνίδια αξίζουν και με το παραπάνω θέση στην ενδεκάδα.

Ο Αργεντίνος έχασε αρχικά μια τεράστια ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, σκόραρε στο 41’ με άψογο τελείωμα και με τη συνεχή του κινητικότητα και τις πολύ καλές εκτελέσεις των στατικών φάσεων, ήταν ο νούμερο ένα κίνδυνος για την εστία της Λάρισας.

Μαέστρος ο Μπίσεσβαρ,  πρόσφερε στον ΠΑΟΚ τη σούπερ απαραίτητη κάθετη πάσα και συνάμα την ευκαιρία σε παίκτες σαν τον Μυστακίδη να δείξουν πόσο αποτελεσματικοί είναι. Σε μια αναποτελεσματική ομάδα να μην ξεχνάμε…

Καταγραφή των ευκαιριών δεν χρειάζεται. Γκολ με τον Μυστακίδη στο 28’, γκολ με τον Περέιρα στο 43’ κόντρα σε μια Λάρισα που είχε μόνο μια καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο. Αυτή με την κεφαλιά του Μαρουκάκη στο 46’.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτητα, ο Ίβιτς βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει Κάνιας και Μυστακίδη και η Λάρισα την ευκαιρία να αυξήσει τα ποσοστά της στην κατοχή μπάλας. Μόνον αυτά όμως…

Ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι αυτός που θα μπορούσε να φτάσει στο γκολ. Δεν το έκανε, όμως, όπως κάνει μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια των εγχώριων υποχρεώσεων του.

Νίκησε και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown