Η παρέμβαση του Κοντομηνά για τις τηλεοπτικές άδειες στην εκπομπή της Μενεγάκη


Ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, εμφανίστηκε απρόοπτα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου έριξε τα βέλη του στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, τονίζοντας ξεκάθάρα ότι το κανάλι του δεν θα ρίξει «μαύρο» και παράλληλα αποκάλυψε διάλογο με επίδοξο αγοραστή!

H εκπομπή της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη διεκόπη με την εμφάνιση του Δημήτρη Κοντομηνά στο πλατό, κάτι που εξέπληξε και την ίδια την παρουσιάστρια.

Ο κ. Κοντομηνάς πήρε τον λόγο και είπε τα εξής:

Ο κύριος Παππάς θέλει να βάλει "μαύρο" στα κανάλια αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει "μαύρο" στα κανάλια ο Παππάς. Ο Παππάς σκοτωνότανε μια ζωή, κάτι ψέματα λένε δεν μπορεί... είναι καλό παιδί. Αυτός σκοτώθηκε τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;»

Στο σημείο αυτό ο Δήμος Βερύκιος είπε: «Δεν ήθελε αυτό, άλλο πράγμα ήθελε. Ήθελε να σου αρπάξει το κανάλι από τα χέρια», με τον κ. Κοντομηνά να παίρνει ξανά τον λόγο:

«Α καλά μωρέ εντάξει. Δεν ήρθε να το αρπάξει. Του είπαν οι άνθρωποί του, αυτούς που υποστήριζε χωρίς δεκάρα να έχουνε, μην λέμε ονόματα. Ήρθε και λέει "θα μου δώσετε το 51%", λέω τι άλλο θέλεις; Λέει "θέλω τέσσερις εκπομπές πολιτικές την εβδομάδα", τις έχω εγώ, καταλαβαίνετε για ποιον λέω. Αυτόν λέω που δεν είχε δεκάρα».

Στο σημείο αυτό, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε: «Αυτά τώρα κάνει που τα λέμε;»

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς συνέχισε λέγοντας: «Να με βλέπει κι ο κόσμος για να ακούει τι γίνεται με την κυβέρνηση, τι καλά που πάμε. Και λέω "άλλο τίποτα θέλεις;", και λέει "θέλω να ελέγχω το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων. Αυτά για τους γάμους, τα βαφτήσια, ποια άφησε ποιον, και ποια παντρεύετε ποιον να τα κάνετε εσείς" και λέω "τίποτα άλλο να στήσουμε;". Όταν ήμουν μικρός στην Ακαδημία Πλάτωνος έτσι το λέγαμε, δεν ξέρω τώρα πώς το λένε. Λέω "πήγαινε στο καλό αγόρι μου. Το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους". Το κανάλι ανήκει στον κόσμο μας, στους εργαζόμενους και σε εμένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες. Και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει κύριε Παππά, που ήσουνα στην Αμερική κι έφτιαξες και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς. Αλλά κάτι κρύβεις εσύ, για να φωνάζεις, δεν ξέρω. Άντε γεια, τελειώσαμε».

Στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για το αν υπάρχει επόμενη ημέρα για τον Alpha, ο κ. Κοντομηνάς απάντησε: «Επόμενη ημέρα υπάρχει, επόμενη νύχτα υπάρχει και για τους άλλους όμως. Εμείς έχουμε την επόμενη ημέρα, οι άλλοι θα έχουν την επόμενη νύχτα. Αν με καταλαβαίνουν, με καταλαβαίνουν. Ανεβαίνουν τα εισοδήματα στην Ελλάδα, θα έχουμε πλεόνασμα του χρόνου, θα πέσουν περισσότεροι φόροι, ο κόσμος θα βγάλει από την τσέπη περισσότερα λεφτά... Η ανεργία μεγαλώνει, δεν έχουν δώσει θέσεις εργασίας πουθενά. Τώρα λένε θα δώσουν 4.000 θέσεις, αυτός ο ξύπνιος μωρέ ο υφυπουργός Υγείας, ποιος είναι, ο Πολάκης... Αυτός που είχε πει "θα κάνουμε κόπι πάστε" (σ.σ. copy paste). Θέλανε να με πάρουνε στη Ρωσία, στην Αμερική, αλλά εγώ δεν φεύγω από εδώ από το σπίτι μου με τίποτα. Και ο Alpha θα υπάρχει και οι υπάλληλοί μας θα υπάρχουν, και όλοι θα δουλεύουμε και είμαστε υπέρ των εργαζομένων. Το κανάλι δεν ανήκει σε εμένα, 750 άτομα δουλεύουν άμεσα και άλλα 750 απ'εξω, προμηθευτές και τέτοια πράγματα. Αυτά πέρασα να σας πω Ελενάκι μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos