"Γι΄ αυτό δεν πήγα στον ΠΑΟΚ"


O Μάρτιν Ζέμαν, πάλαι ποτέ μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ επί Γιώργου Δώνη, αποκάλυψε τους λόγους που δεν έγινε ποτέ η μεταγραφή του στον Δικέφαλο


Ο ΠΑΟΚ επρόκειτο να δοκιμάσει τον Ζέμαν, όπως έπραξε και με τον Άγγλο μέσο Τζιλ Μπαρνς που τελικά αποχώρησε... άπραγος, όμως ο Τσέχος δεν μετέβη ποτέ ούτε στη Θεσσαλονίκη ούτε στο αθλητικό κέντρο όπου "χτιζόταν" ο ΠΑΟΚ της σεζόν 2012-13.

Εν τέλει, δόθηκε δανεικός από την Σπάρτα Πράγας στην Βικτόρια Πλζεν, ενώ τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε - επίσης ως δανεικός - σε Σένικα και Πρίμπραμ, πριν "μετακομίσει" στη Σιόν ως ελεύθερος τον Ιούλιο του 2015, ενώ το φετινό καλοκαίρι τον απέκτησε ξανά η Βικτόρια Πλζεν για τα επόμενα τρία χρόνια, χωρίς να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Ο 27χρονος πλέον μεσοεπιθετικός, συμπαίκτης του Εργκούς Κάτσε στη Βικτόρια Πλζεν, "μετράει" έως τώρα 9 συμμετοχές χωρίς γκολ, ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα "plzensky.denik.cz" και δημοσιεύτηκε πριν από λίγο, αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

"Είχα ήδη στα χέρια μου τα αεροπορικά εισιτήρια για την Ελλάδα, ήταν να πάω στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Εκείνη την περίοδο, περιμέναμε με την σύζυγό μου την γέννηση του πρώτου μας γιου και τελικά αποφάσισα να μην πάω στην Ελλάδα και δέχθηκε την προσφορά της Βικτόρια Πλζεν" είπε μεταξύ άλλων ο Ζέμαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos