Μπρκιτς: «Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός»

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του κόντρα στην ΑΕΛ - Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης Μπρκιτς και Κρέσπο.

Για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και την απόδοση των συμπαικτών του μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ, ο Ζέλικο Μπρκιτς.

"Η θέση του τερματοφύλακα έχει ψυχολογικό φόκους. Πρέπει να είσαι συνέχεια συγκεντρωμένος, γιατί ένα λάθος μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου και από την εμφάνιση της ομάδας. Ήταν ένα καλό ντεμπούτο για μένα και περιμένουμε τώρα τα επόμενα παιχνίδια.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να ξεχάσεις ένα παιχνίδι και πας στο επόμενο. Για αυτό και σήμερα έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο στα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα μας έχει και ποιότητα έχει και πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν από τον πάγκο, όπως το απέδειξαν και σήμερα. Τώρα έχουμε τα επόμενα παιχνίδια μπροστά μας και στόχος μας είναι οι νίκες, ώστε να πάμε όσο το δυνατό ψηλότερα.

Υπάρχει πράγματι ανταγωνισμός για τη θέση. Είμαστε τρεις πολύ καλοί τερματοφύλακες και έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Είναι καλό να υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός και αυτό μας κάνει καλύτερους μέσα από τη δουλειά μας στις προπονήσεις".

Από την πλευρά του ο Χοσέ Κρέσπο είπε: «Είναι μία καλή νίκη γιατί προερχόμαστε από μερικά άσχημα αποτελέσματα. Επρεπε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό για να κερδίσουμε και να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας. Σημαντική νίκη. Πιστεύω να διατηρήσουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο και στον αγώνα με την ΑΕΚ».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι αυτό με την ΑΕΚ: «Προσωπικά για μένα όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή, τα ντέμπι είναι κίνητρο, όταν υπάρχει έντονη ατμόσφαιρα, θέλεις πολύ να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια. Αναγκαστικά προχωράς, αλλά για να το αφήσουμε πίσω μας θα πρέπει να κερδίσουμε τον κυριακάτικο ντέρμπι».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown