Ίβιτς: «Όταν δημιουργείς πολλές φάσεις, σημαίνει ότι δουλεύεις»


Για τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αν θα δούμε τις τελικές προσπάθειες που κάναμε εδώ και πέντε παιχνίδια θα δείτε ότι τόσες τελικές δεν κάνουν άλλες. Μία ομάδα που δημιουργεί τόσες φάσεις στο παιχνίδι για μένα δείχνει ότι δουλεύει. Κάνει προσπάθεια, κυνηγάει το γκολ, το δεύτερο γκολ όπως σήμερα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν είναι η πρώτη φορά. Τουλάχιστον να βάζουμε κάθε τρεις φάσεις ένα γκολ. Και οι παίκτες νομίζω το καταλαβαίνουν. Δουλεύουμε καθημερινά σε αυτό γιατί βελτιώνεται μέσα από τη δουλειά και αυτό κάνουμε και θα κάνουμε. Θα μπορούσαμε να βάλουμε παραπάνω γκολ και στα προηγούμενα ματς που κερδίσαμε».

Ερωτηθείς για τους Μαλεζά και Λέοβατς, είπε: «Ο Μαλεζάς έχει πρόβλημα με τον αστράγαλο, ακόμα δεν μπορώ να ξέρω το μέγεθος του προβλήματος. Ο Λέοβατς είχε και πριν το παιχνίδι πρόβλημα στον προσαγωγό, το είχε όλη την εβδομάδα αλλά έκανε προπονήσεις. Στο ημίχρονο ένιωσε περισσότερο ενοχλήσεις και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε».

Για τα λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ που δίνουν το δικαίωμα στους αντιπάλους, είπε: «Αν γυρίσουμε προς τα πίσω και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια που κερδίσαμε, θα πρέπει να καθαρίζουμε πιο πριν τους αγώνες. Η ομάδα προσπαθεί και κυνηγά το γκολ από το πρώτο λεπτό. Ναι είχαμε κάποια λάθη χωρίς λόγο, αλλά για αυτό θα μιλήσω με τους παίκτες μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos