Άξιζε για πέντε, έβαλε μόνο ένα!


Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, αλλά πάλι έχασε τα... άχαστα και έμεινε στο φτωχό 1-0 - Απίθανη εμφάνιση του Χουάντερσον που έπιανε τα πάντα!

Ο ΠΑΟΚ ευτύχισε να πάρει… κεφάλι στο σκορ στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα. Σκόρερ ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες, με τον Αφρικανό να αξιοποιεί την ασίστ του Μπίσεσβαρ και με ωραίο δυνατό σουτ από να στέλνει τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του Ηρακλή, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ του, σε ένα προσωπικό του ξέσπασμα για τις ευκαιρίες που είχε απολέσει στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Το γκολ αυτό έγειρε από νωρίς την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του Ιβιτς να χάνουν ευκαιρίες με το… τσουβάλι για να πετύχουν κι άλλα τέρματα.

Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής, που αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ, είχε μεγάλο πρόβλημα στο να κρατήσει την μπάλα, με αποτέλεσμα να δώσει την συντριπτική κατοχή της μπάλας στον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως ο Κλάους σε δύο περιπτώσεις πρώτα στο 15’ με κεφαλιά και έπειτα στο 19’ με συρτό ευθύβολο σουτ δεν κατάφερε να βρει τον «στόχο».

Ο καλύτερος του αγώνα

Μπορεί ο Γκάρι Ροντρίγκες να ήταν αυτό που πέτυχε το γκολ του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο κορυφαίος για τον Δικέφαλο ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός έκανε τα πάντα για την ομάδα του, δημιουργούσε έχανε ευκαιρίες και απέδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Πάντως, εκπληκτική εμφάνιση έκανε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Χουάντερσον που σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις, είπε "όχι" στους παίκτες του ΠΑΟΚ!

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos