Σαββίδης: «Το σύστημα μπήκε σε φάση ευθανασίας»


Ατάκες που θα συζητηθούν έριξε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το ΔΣ του ΠΑΟΚ. «Είμαι σοκαρισμένος από όσα έγιναν στην ΕΠΟ» είπε και πρόσθεσε: «Το σύστημα νοσεί σε ογκολογικό επίπεδο και μπήκε σε μία φάση ευθανασίας».

Μετά από ένα εξαντλητικό Δ.Σ. που ξεπέρασε σε διάρκεια τις 4,5 ώρες, ο Ιβάν Σαββίδης εξήλθε των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έκανε μία ηχηρή τοποθέτηση: «Επειδή θα πάω και στη Μεσήμβρια θα είμαστε σύντομοι. Ως ΠΑΕ μπαίνουμε σε ένα νέο στάδιο ανάπτυξης. Είμαστε με τον Γιώργη στο συμβούλιο, στο οποίο εγώ ηγούμαι.

Ο βασικός στόχος είναι να έχω την πλήρη ευθύνη όλων των κινήσεων σε αυτό το νέο στάδιο που εισέρχεται ο ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο. Θέλω να είμαι δίπλα σε όσους ασχολούνται με την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με ότι συμβαίνει γίνομαι πιο σκληρός. Μπροστά μας έχουμε νέες προκλήσεις και χρειάζεται νέος τρόπος να τις αντιμετωπίσουμε. Τώρα αντιλαμβάνομαι ότι ο ΠΑΟΚ με χρειάζεται περισσότερο. Τώρα που μπήκαμε σε ένα στάδιο αόρατων τάσεων και μαχών».

Σε ερώτηση για την εξέλιξη που έφερε αναβολή στις εκλογές της ΕΠΟ ο Σαββίδης τόνισε: «Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος. Αλλά αυτή είναι η Ελλάδα και η ελληνική πραγματικότητα. Εμείς εξακολουθούμε να αγαπάμε την Ελλάδα με τα θετικά και τα αρνητικά της. Σε κάθε περίπτωση ζητάμε αξιοπρεπή λύση. Όλα όσα έγιναν μας δείχνουν ότι το σύστημα νοσεί πλέον σε ογκολογικό επίπεδο και μπήκε σε μία φάση ευθανασίας».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που έρχεται ανέφερε: «Είπα και επάνω ότι και σε αυτό το ματς παίζονται τρεις βαθμοί, όπως και στα άλλα. Ίσως εδώ να είναι έξι. Πάντως η παρουσία μου εκεί δεν πρέπει να αφορά και την πορεία του αγώνα».

Όταν ρωτήθηκε για το πρωτάθλημα τόνισε: «Δεν θέτω το πρωτάθλημα ως αποσπασματικό στόχο. Στη φάση ανάπτυξης που είναι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να κερδίσει απλά για μια φορά το πρωτάθλημα. Αυτό θέλουμε να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Τόνισα σε όλους ότι είμαι πάντα μαξιμαλιστής και ότι ο στόχος είναι πάνω απ’ όλα».

Ολοκληρώνοντας τα ποδοσφαιρικά τόνισε: «Επαναλαμβάνω ότι αυτοί κακώς σκέφτονται ότι θα μας φοβήσουν. Κάθε μέρα γινόμαστε πιο ισχυροί σε όλα τα επίπεδα. Εμείς είμαστε οι πιο ισχυροί, δεν χρωστάμε τίποτα σε κανέναν. Εμείς πληρώσαμε και τις υποχρεώσεις που δημιούργησαν και ατυχείς πρόεδροι πριν από εμάς. Σεβαστήκαμε τους νόμους. Και τώρα θα χαρούμε να μπούμε σε ένα πόλεμο νοημοσύνης».

Τελικά για το κανάλι την άδεια του οποίου έχει αποκτήσει είπε: «Όλα είναι τέλεια. Θα δημιουργήσουμε ένα κανάλι και θα έχουμε μπροστά μας πολύ ενδιαφέροντα πράγματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos