Μαρκόπουλος: «Έτσι θα "χτυπήσουμε" τον Άρη»


Ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολίασε το προσεχές ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη (22/10, 19:15) και αναφέρθηκε σε αυτά που πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος για να διεκδικήσει τη νίκη.

Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε αρχικά στο paokbc.gr: «Είναι ένα κλασικό παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, που μπορεί να είναι διαφορετικό από ότι τα άλλα χρόνια, αλλά παραμένει πολύ σημαντικό για τις δύο ομάδες. Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, έχουμε ωστόσο ήδη μπει στη διαδικασία των Ευρωπαϊκών αγώνων και πάμε για να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα και πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό τον αγώνα. Είναι απαραίτητο αυτό για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε μέσα κι έξω από το παιχνίδι».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα επιτρέψουν στον ΠΑΟΚ να πάρει το «διπλό»: «Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Άρη να τρέξει γιατί είναι μία ομάδα που πιέζει και τρέχει πολύ. Πρέπει να έχουμε ισορροπία και πολύ καλές επιλογές στην επίθεση, ώστε να μπορέσουμε να διαβάσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αμυνθεί ο αντίπαλος και να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, αλλά και να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos PAOK