Νίκη με ανατροπή και... Τζόρνταν για τον ΠΑΟΚ!


Ο αναγεννημένος Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν και πάλι εξαιρετικός (20π.), ο Τζόρνταν Σάιμπερτ έβαλε ένα... τεράστιο τρίποντο στο φινάλε και ΠΑΟΚ πήρε μια δύσκολη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών (84-83).


Την τρίτη του σερί νίκη στη Basket League πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος “λύγισε” στα τελευταία δευτερόλεπτα τον Απόλλωνα Πάτρας, επικρατώντας εντός έδρας των πατρινών με 84-83.

Η άμυνα ήταν άγνωστη λέξη για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Οι επιθέσεις είχαν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, με τα καλάθια να πέφτουν… βροχή και τον ρυθμό του αγώνα να είναι ξέφρενος. Με όπλο την ευστοχία του πίσω από την γραμμή των 6,75 (7/10 τρίποντα), ο Απόλλωνας Πάτρας, όχι μόνο έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, αλλά και προηγήθηκε με 49-51 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι Θεσσαλονικείς είχαν ξεφύγει με 42-36 στο 16′, ωστόσο οι πατρινοί πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όντας μπροστά στο σκορ με 2 πόντους.

Οι άμυνες των δύο ομάδων έσφιξαν αρκετά στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον Απόλλωνα Πάτρας να συνεχίζει να στέκεται εξαιρετικά στο “Παλατάκι” και να ξεφεύγει με 12 πόντους (55-67) στο 29′. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, όμως, δεν πανικοβλήθηκε. Το αντίθετο, μάλιστα. Έτρεξε ένα σερί 9-0 και πλησίασε στους 3 πόντους (64-67) στο 31′, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λίνο Χρυσικόπουλο.

Στη συνέχεια, οι Θεσσαλονικείς έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν με 72-68 στο 34′, ωστόσο ο Χίκεϊ πήρε… φωτιά κι άρχισε να “βομβαρδίζει” από παντού το καλάθι του ΠΑΟΚ. Οι πατρινοί προηγήθηκαν με 79-83 1:36 πριν το τέλος του αγώνα. Ο Μπράιντ έκανε το 81-83, με τον Σάιμπερτ να ευστοχεί σε σουτ τριών πόντων και να κάνει το 84-83 13 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos