«Ο Αρετόπουλος μου είπε πως θα το διέκοπτε»


Σοβαρά παράπονα από τον Βλάνταν Ίβιτς τόσο για το γεγονός ότι το παιχνίδι συνεχίστηκε παρά τη νέα διακοπή στο φινάλε, όσο και για τις αποφάσεις του Αρετόπουλου κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. 

Έξαλλος με τον Αρετόπουλο ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στη Nova μετά το τέλος, ισχυρίστηκε πως ο διαιτητής του είχε πει πως αν υπάρξει νέα διακοπή θα διέκοπτε οριστικά το ματς κάτι που δεν συνέβη μετά το τέρμα του Μιλιβόγεβιτς. Επίσης, διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δύο παίκτες των ερυθρόλευκων δεν αποβλήθηκαν, αλλά και για το ότι το γκολ της ισοφάρισης ξεκίνησε από θέση οφσάιντ. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Κάθε φορά σε αυτό το γήπεδο, από τότε που ερχόμουν ως παίκτης, βρίζουνε και είναι απαράδεκτο. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, υπήρχαν δύο ξεκάθαρες κόκκινες κάρτες για τον Ολυμπιακό και το πρώτο γκολ πληροφορήθηκα ότι ξεκίνησε από οφσάιντ . Αδικηθήκαμε από το αποτέλεσμα, είχαμε ευκαιρίες. Ο ίδιος ο διαιτητής μου είπε ότι θα διακόψω το παιχνίδι αν συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Όταν έγινε ξανά πήρα την ομάδα και μπήκαμε μέσα, όμως εκείνος άλλαξε απόφαση»

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos