Ο καλοκαιρινός ΠΑΟΚ να εμφανιστεί τώρα!


Ο Κώστας Πετρωτός γράφει για το πιθανό ντεφορμάρισμα του ΠΑΟΚ και την ανάγκη επιστροφής του στις καλοκαιρινές καλές εμφανίσεις στο «Καραϊσκάκη»


Είναι πραγματικά ψυχοφθόρο να πρέπει να αναλύσεις αυτόν τον ΠΑΟΚ που είδαμε χθες κόντρα στην Καραμπάχ. Δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την ομάδα που βλέπαμε πριν από εβδομάδες, όμως για να λέμε αλήθειες, τα μηνύματα ότι η ορμητικότητα των πρώτων αγώνων χάνεται υπήρχαν εδώ και καιρό. Για την ακρίβεια μετά το ματς με την Ξάνθη.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ενέργεια, έκρηξη, διαστήματα που η μηχανή του ανεβάζει ταχύτητα. Κάτι δεν πάει καλά, ίσως είναι περίοδος ντεφορμαρίσματος, όμως όπως και να ‘χει πρέπει να τελειώσει τώρα. Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ πάει στο Καραϊσκάκη κι αυτή τη φορά πρέπει να εμφανιστεί. Το λέω γιατί στο Μπακού πήγαν μόνο τα φαντάσματα των παικτών του.

Υπάρχει κάτι άλλο που φάνηκε έντονα χθες. Όσο και να «τα ακούνε» Έλληνες παίκτες όπως ο Τζαβέλλας, ο Αθανασιάδης και λιγότερο ο Μαλεζάς, είναι αυτοί που βγάζουν την προσωπικότητα (που σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση με μεταγραφές τον Γενάρη) που έχει δείξει ο Δικέφαλος σε προηγούμενα ματς. Χθες η ομάδα είχε μόνο έναν Έλληνα στη σύνθεσή της, τον Γλύκο που ήταν και αρχηγός.

Δεν χρειάζεται να μείνουμε πολύ παραπάνω στο χθεσινό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έβαλε την Καραμπάχ στο κόλπο της πρόκρισης, όμως, έχει και πάλι την τύχη στα χέρια του αν την κερδίσει στην Τούμπα. Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει να εμφανιστεί ο καλός ΠΑΟΚ. Αυτόν που βλέπαμε στα πρώτα παιχνίδια και τώρα χάθηκε, συν τοις άλλοις, γιατί αρχίζουν και τον διαβάζουν πολύ καλά οι αντίπαλοι. Ο Ίβιτς και οι συνεργάτες του έχουν θέματα να λύσουν μπροστά τους και πρέπει να το κάνουν γρήγορα.

Όσο για τον ορισμό του Αρετόπουλου στο ντέρμπι της Κυριακής, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το «σύστημα» όπως αρέσκονται να το ονομάζουν ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του προσπαθεί να δείξει ότι ακόμη παραμένει αλώβητο. Και πέρα από τις «φωνές» που ακούγονται από χθες, αυτό που οφείλει να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι να ζητήσει από τη νέα διοίκησηεπιλογής FIFA «εδώ και τώρα νέα λίστα διαιτητών».

Metrosport

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos