Τα μεταγραφικά σχέδια του ΠΑΟΚ!


Στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, αφού έκαναν ένα… διάλειμμα σήκωσαν και πάλι μανίκια για να προετοιμαστούν για αυτή του Ιανουαρίου.

Οι «ασπρόμαυροι» κατά τη διάρκεια του μεταγραφικού παραθύρου του χειμώνα θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν και άλλο έτσι ώστε να μπορέσει να δώσουν ποιότητα, αλλά και περαιτέρω βάθος στο ρόστερ τους.

Πιο συγκεκριμένα οι ιθύνοντες του Δικεφάλου έχουν θέσει ως πρωτεύων στόχο την απόκτηση ενός box to box, μέσου.

Δηλαδή, στον ΠΑΟΚ ψάχνουν για ένα ποδοσφαιριστή που θα ενώνει αρμονικά τις γραμμές του κέντρου και της μεσαίας γραμμής και θα είναι αυτός που θα οργανώνει και θα μοιράζει το παιχνίδι της ομάδας.

Τέτοιοι έχουν περάσει παλαιότερα από την ομάδα, με τους Ολιβιέ Σορλένκαι Μπίμπρας Νάτχο όμως να είναι αυτοί που έκαναν τη διαφορά στην εν λόγω θέση.

Βέβαια, και η θέση του σέντερ φορ είναι πάντα στο προσκήνιο, καθώς αν υπάρξει κάποια καλή και εφικτή περίπτωση παίκτη ο Δικέφαλος θα κάνει την κίνηση του.

Να τονίσουμε πως για την απόκτηση ενός καλού στράικερ τον Ιανουάριο χρειάζονται να δαπανηθούν αρκετά χρήματα.

Μπορεί οι δύο παραπάνω θέσεις να είναι αυτές που… καίνε τους «ασπρόμαυρους», αλλά οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ έχουν στις σημειώσεις ονόματα σε όλες τις θέσεις, αφού στα γραφεία της Μικράς Ασίας θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. 

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos PAOK