Και τώρα διπλό στη Βέροια!


Το μυαλό πλέον στο διπλό στη Βέροια! Στην Τσεχία, σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος του αναμενόμενου, κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη που του ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Παρότι έκανε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση ως τώρα, κατάφερε να κλέψει την νίκη και τους τρεις βαθμούς, εκμεταλλευόμενος το γκολ του Αθανασιάδη στο 82΄, παρότι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πολύ κακός.

Το κέρδος του ΠΑΟΚ από αυτό το παιχνίδι, πέρα από τους τρεις βαθμούς ήταν και η αφύπνιση του Κλάους,. Η επιστροφή του στα γκολ – παρότι και ο ίδιος δεν έπιασε συνολικά σπουδαία απόδοση, αλλά τα δύο τέρματα που πέτυχε ήταν «όλα τα λεφτά»- καθώς ο «Δικέφαλος» χρειάζεται τα γκολ του αρχηγού του για να ξεκλειδώνει παιχνίδια όπως αυτό στην Τσεχία.
Πρώτα Βέροια και μετά δύο νίκες

Ο ΠΑΟΚ έχοντας πλέον φτάσει στους 4 βαθμούς, μετά από δύο παιχνίδια στον όμιλο, ξέρει ότι με δύο ακόμα νίκες στα ματς που ακολουθούν με την Καραμπάχ (πρώτα έξω και μετά μέσα), θα φτάσει στους δέκα πόντους. Έτσι θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους «32» του θεσμού από την τέταρτη κιόλας αγωνιστική.

Η εμφάνιση όμως στο Λίμπερετς, θα πρέπει να λειτουργήσει ως καμπανάκι για να ξυπνήσει ο «Δικέφαλος». Να επουλώσει τις αγωνιστικές του πληγές, να επιστρέψει στην ελληνική πραγματικότητα πιο δυνατός.

Πρέπει με σοβαρότητα να πάει να πάρει το «διπλό» στην Βέροια, προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς όπως σας ενημέρωσε το INPAOKετοιμάζει μάλιστα και να φρεσκάρει την ενδεκάδα.

Οι Μπίσεσβαρ, Χαρίσης, Κρέσπο και Μυστακίδης είναι υποψήφιοι για μια θέση στην 11αδα του Δικεφάλου.

Χρόνο θα πάρει και ο Περέιρα εφόσον είναι απόλυτα υγιής σε σχέση με το πρόβλημα που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά και την προπόνηση του Σαββάτου. Όπως πάντα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα δείξουν ότι βρίσκονται οι παίκτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos