Απελπισία ΠΑΟΚ για ξένο αστέρι - Ίβιτς: Θέλω άλλον!


Τρελαμένοι είναι oι Ασπρόμαυροι με άσο τής ομάδας! Γιατί κάνουν δεύτερες σκέψεις για τη συγκεκριμένη μεταγραφή; Ο προπονητής, πάντως, έχει εισηγηθεί ήδη παίκτη στη θέση του!


Εκτός από την αναποτελεσματικότητα στην επίθεση, το έτερο σημαντικό πρόβλημα τού ΠΑΟΚ, που τον έχει κρατήσει στο μηδέν στα δυο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, είναι η δημιουργία από τον άξονα. Στα άκρα η ομάδα δεν έχει πρόβλημα, αφού οι Κάμπος και Ροντρίγκες φτιάχνουν μπόλικες ευκαιρίες, άσχετα αν τις χάνουν με την ίδια ευκολία.

Στο κέντρο, ωστόσο, υπάρχει θέμα. Δεν αναφερόμαστε στους αμυντικούς χαφ, αλλά κυρίως στους δημιουργικούς παίκτες, που είναι οι Πέλκας και Μπίσεσβαρ. Κι αν για τον Έλληνα άσο, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του είναι γνωστά, ο Ολλανδός αποτελεί αιτία σημαντικού προβληματισμού για το τεχνικό τιμ τής ομάδας.

Το αρχικό πλάνο τού Ίβιτς προέβλεπε ότι ο Μπίσεσβαρ θα έπαιρνε τη θέση τού βασικού οργανωτή στην ομάδα, με τον Πέλκα να λογίζεται ως μία καλή εναλλακτική. Ωστόσο, ο Ολλανδός δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα με βασικά μείον τη φυσική κατάσταση (δεν έχει βγάλει ακόμα 90λεπτο σε 7 συμμετοχές) και το γεγονός ότι δεν έχει σταθερή απόδοση.

Συγκεκριμένα, σκόραρε και ήταν μέσα στις φάσεις στην πρεμιέρα τού πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, αλλά χάθηκε έχοντας μόνο εκλάμψεις στα επόμενα ματς, ενώ στα παιχνίδια των ομίλων του Europa League δεν έχει αγωνιστεί ακόμα ούτε δευτερόλεπτο.

Είναι επόμενο, λοιπόν, στον ΠΑΟΚ να είναι απογοητευμένοι με τον συγκεκριμένο παίκτη και να έχουν αρχίσει να κάνουν δεύτερες σκέψεις για την απόκτησή του. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι, όπως σας έχει αποκαλύψει ο SportDog, ο Ίβιτς έχει ζητήσει για τον Γενάρη τη μεταγραφή ενός βαρβάτου δεκαριού.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos