«Σωστά που δεν παίξαμε με ΟΣΦΠ!»


Θέμα σχολιασμού έγινε στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τον Ιβάν Σαββίδη η απόφαση του την περσινή σεζόν, να μην κατεβάσει την ομάδα στον επαναληπτικό του ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΟΣΦΠ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, ανέφερε πως πήρε την σωστή επιλογή, ενώ αποτέλεσε και την αφορμή για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

«Θυμάστε τους αφαιρεμένους βαθμούς στα play off, τους -3 φέτος. Θέλω όμως να ξέρετε ότι αυτή ήταν μια συνειδητή μου απόφαση. Οι σκεπτικιστές μπορεί να πουν ότι υπήρχε κάποια πίεση και τότε για να κατανοήσω πως θα εκλάβει μια τέτοια απόφαση η οικογένεια του ΠΑΟΚ, προκάλεσα για να δω τις εκτιμήσεις και αν ο Σύλλογος ήταν έτοιμος για μια τέτοια απόφαση και πήρα θετική απάντηση.

Για να πάρω την απόφαση, είχα μια μεγάλη συνάντηση με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ, με τους οποίους αντάλλαξα απόψεις γιατί ήταν μια πράξη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια μαύρη απόφαση.

Κατάλαβα ότι αυτή την απόφαση έπρεπε να πάρουμε. Είναι άσχημο που αυτοί που προκάλεσαν αυτή την απόφαση δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι μας οδηγούσαν εκεί. Έχουμε τη δύναμη και να πυροβολήσουμε προς τα πίσω και ταυτόχρονα μπορούμε να φερθούμε και ψύχραιμα.

Τη στιγμή της λήψης αυτής της απόφασης, έτσι το όρισε η μοίρα, έπρεπε να πάρουμε αυτή την απόφαση και να ξεκινήσουμε την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου και παράλληλα να θυσιαστούμε. Αυτό διαμορφώθηκε στη διάρκεια δεκαετιών, ο ΠΑΟΚ ήξερε και μπορούσε να θυσιαστεί στο όνομα κάτι πιο μεγάλου και ουσιώδους».

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos