Με αυτόν θα "χτυπήσει" το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!


Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι σίγουρος ότι ο Δικέφαλος μπορεί να στηριχτεί στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, παρά τη μουρμούρα που υπάρχει γύρω από το όνομά του.


Όταν ο Βλάνταν Ίβιτς βρέθηκε στην άκρη τού πάγκου τού ΠΑΟΚ στο τέλος τής περσινής αγωνιστικής περιόδου, υπήρξαν φωνές που ήταν αντίθετες με την περίπτωσή του.

Παρόλα αυτά ο Σέρβος προπονητής δικαίωσε τον Ιβάν Σαββίδη για την επιλογή του και, μοιραία, ο ομογενής επιχειρηματίας του έδωσε την ευκαιρία να μείνει και φέτος στην άκρη του πάγκου.

Με τον Βλάνταν να έχει επενδύσει πολλά στα σχέδιά του για να χτυπήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα, στον Μάμε Τιάμ που ήρθε με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους.

Έναν ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, που μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα στον Ίβιτς.

Μόνο που ο Σενεγαλέζος κυνηγός δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ενθουσιάσει κανέναν με την απόδοσή του στον ΠΑΟΚ, καθώς συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις.

Παρόλα αυτά ο Ίβιτς είναι σίγουρος ότι μπορεί να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ και σκοπεύει, φυσικά, να τον στηρίξει.

Ο Σέρβος προπονητής θεωρεί ότι αν καταφέρει να πάρει το 100% από έναν ποδοσφαιριστή με τα στοιχεία του Τιάμ, θα έχει βάσιμες ελπίδες να "ξεκλειδώσει" πολλές άμυνες και να πάρει αποτελέσματα που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια μέχρι το τέλος.

Είναι ο Τιάμ ποδοσφαιριστής που μπορεί να κρατήσει στη μάχη του τίτλου τον ΠΑΟΚ, αρκεί να πάρει άμεσα τα πάνω του και παρουσιάσει το πραγματικό του πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο...

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos