Ο χειρότερος ΠΑΟΚ


Η πιο κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ που έμεινε στο 0-0 στη Βέροια αν και έβαλε κανονικό γκολ που ακυρώθηκε

Όλα όσα έγιναν στη Βέροια και στο 0-0 του Δικεφάλου

Ο ΠΑΟΚ έκανε την χειρότερη εμφάνισή του μέχρι τώρα στη σεζόν και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που έμεινε στο 0-0 απέναντι στην αδύναμη Βέροια, σε ένα γήπεδο που είχε πάνω από τέσσερις χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες.

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκονταν σε κάκιστο απόγευμα. Οι αλλαγές που έγιναν (Κρέσπο δεξί μπακ, Χαρίσης στα χαφ, Περέιρα πίσω από τον Αθανασιάδη, αλλά και ο Μυστακίδης στα άκρα με τον Μαλεζά στα στόπερ) έπαιξαν ρόλο στο να μην υπάρχει συνοχή, ενώ και η νοοτροπία, όπως και η διάθεση των παικτών ήταν υποτονική.

Το πρώτο ημίχρονο θα ήταν σα να... μην έγινε, αν λίγο πριν το τέλος ο Περέιρα δεν πετύχαινε το γκολ. Ο Αργεντινός ήταν σε κανονική θέση (καλύπτονταν από πολλούς αντιπάλους) αλλά ο βοηθός Χιουσκόγλου ήθελε να ακυρώσει αυτό το τέρμα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν άλλαξε και τόσο πολύ. Ο Ίβιτς αρχικά άλλαξε έναν ακραίο (Κάμπος αντί Ροντρίγκεζ) μετά έβγαλε τον δεύτερο επιθετικό (Περέιρα) και έβαλε δεκάρι (ο Μπίσεσβαρ ήταν ο πιο παραγωγικός) και τελικά έβγαλε τον άλλο ακραίο (Μυστακίδη) για να ξαναβάλει φορ (Κουλούρη) μια και εκτός 18άδας έμεινε ο Τιάμ.

Μετά το 65΄ ο αγώνας απέκτησε λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ο ΠΑΟΚ έκανε λίγες φάσεις (κυρίως με τις εμπνεύσεις του Μπίσεσβαρ) αλλά και η Βέροια από την πλευρά της ήταν επικίνδυνη. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο πιεστικός, δεν έκλεισε τον αντίπαλο στα καρέ του και μέχρι το τέλος δεν είχε σε καμία περίπτωση την εικόνα της ομάδας που θέλει -όσο τίποτα- τη νίκη.

Στο ματς είχαμε 8-11 τελικές (ελάχιστες οι μεγάλες φάσεις) η κατοχή ήταν 35-65 και τα κόρνερ 1-11.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos