Καταγγελία του ΠΑΟΚ στον Εισαγγελέα για το ντέρμπι


Δεν έχει κλείσει ο φάκελος «Καραϊσκάκη» για τον ΠΑΟΚ, καθώς η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σχεδιάζει να προχωρήσει σε καταγγελία προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για όσα συνέβησαν, έπειτα από εντολή Σαββίδη.

Στον Δικέφαλο επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός για όσα συνέβησαν στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Παρά τα όσα διέρρευσαν αρχικά, ένσταση κατά του κύρους του αγώνα δεν πρόκειται να γίνει, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει άλλη αντίδραση. Ο Ιβάν Σαββίδης άλλωστε έδωσε εντολή να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα στοιχεία και να προωθηθούν στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα.

Στόχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι άλλος από το να προκαλέσει την επέμβασή του, ώστε να υπάρξει κάποια βαρύτερη ποινή στον Ολυμπιακό, από ένα απλό πρόστιμο. Σε ό,τι αφορά την καταγγελία του Δικεφάλου, αναμένεται να εστιάσει σε δύο σημεία.

Αφενός στις κακές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα με την πολύ μεγάλη χρήση καπνογόνων που έγινε κι αφετέρου στην πολύ κακή διαχείριση του παιχνιδιού από τον διαιτητή Αλέξανδρο Αρετόπουλο, o οποίος ενώ αρχικά ενημέρωσε ότι θα διέκοπτε το ματς σε περίπτωση νέας διακοπής, αυτό δεν έγινε ποτέ, αλλά απειλούσε τον Ίβιτς με αφαίρεση βαθμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos