Βελιγράδι... με φιλική υπογραφή Μπίσεσβαρ!


Ο ΠΑΟΚ φεύγει νικητής από το γήπεδο της Παρτιζάν με 2-1 σε ένα φιλικό παιχνίδι που τον πρώτο λόγο είχε η "ασπρόμαυρη" φιλία.

Μπορεί το παιχνίδι να μην ολοκληρώθηκε ποτέ τυπικά, λόγω της... πρόωρης εισβολής των οπαδών σε μια "έκρηξη" αγάπης για τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, ωστόσο, άρχισε με ιδανικό τρόπο για τον ΠΑΟΚ που είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετές απουσίες λόγω των διεθνών του, ωστόσο, έδειξε πως διαθέτει μια αρκετά αξιόμαχη ενδεκάδα με τον Μπρικιτς να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια, τους Μάτος, Κρέσπο - Μαλεζά και Λέοβατς στην άμυνα, τους Πέλκα και Κάνιας στη μεσαία γραμμή και μπροστά τους, τους Τιάμ - Μπίσεσβαρ και Περέιρα, με τον Κλάους στην κορυφή της επίθεσης.

Μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κλάους έστρωσε για τον Ολλανδό και εκείνος με ωραίο αριστερό σουτ νίκησε τον πορτιέρε της Παρτιζάν και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πιάνοντας στον... ύπνο τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά και εξαργύρωσε την ανωτερότητα του και με δεύτερο τέρμα που είχε και πάλι τη σφραγίδα του Μπίσεσβαρ. Στο 8΄ο Ολλανδός, μέσα από την περιοχή, με βολέ με το αριστερό, νίκησε για δεύτερη φορά τον Κλιάγιτς και έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ.

Σταδιακά, οι Σέρβοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, αλλά ο Μπρικτς φώναξε παρών σε δυο πολύ επικίνδυνα σουτ των γηπεδούχων, με τον ΠΑΟΚ να οργανώνεται παράλληλα άψογα αμυντικά, "κόβοντας" κάθε διάθεση απειλής των γηπεδούχων.

Με το σκορ να είναι 2-0 για τον ΠΑΟΚ οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos