Επόμενος αντίπαλος η ομάδα του Ajax


Η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Απόστολου Παπαβασιλείου έμεινε στο 0-0 με την Puskás Akadémia, στο ματς που έγινε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, μα χάρη στο 1-1 του πρώτου αγώνα στην Ουγγαρία, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Youth League της UEFA. Επόμενος αντίπαλος ο Αγιαξ. Δύο ματς, νοκ άουτ φάση και αυτή, το πρώτο στην Θεσσαλονίκη στις 2.11, το επαναληπτικό στο Αμστερνταμ στις 23.11.

Στα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο εξαρχής, είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο, κλασική ευκαιρία δεν έκανε. Θα μπορούσε, βέβαια, να προηγηθεί στο πρώτο 20λεπτό με την διπλή φάση Σταθόπουλου και Χατζηστραβού ή, στο 40’, όταν ο Δοδοντσάκης, από καλή θέση, πλάσαρε άουτ.

Στην επανάληψη δε, η εικόνα κατά βάση ήταν ίδια. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να δημιουργήσει παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως βρέθηκε αρκετές φορές σε θέση ισχύος, με κυρίαρχη τη φάση του 65΄οπότε το καλό σουτ του Χατζηδίμπα έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Ούγγρων. Λίγο μετά, βέβαια, στο 71’, ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Δικεφάλου, ωστόσο, ο Σιαμπάνης την υπερασπίστηκε υποδειγματικά σε τετ α τετ μάλιστα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης , Παπαθανασίου, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Γιαλαμούδης, Μελετίδης, Αηδονίδης (71’ Κυριλλίδης), Χατζηστραβός (51’ Παπαδόπουλος), Ματθαίου, Χατζηδίμπας (90’ Μίσκοβιτς), Σταθόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos