Φοβερός Σαββίδης! Μέχρι 250 μύρια για...


Βαθιά το χέρι στην τσέπη ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά!


Έναν... σκασμό λεφτά έχει επενδύσει ο Ιβάν Σαββίδης στις εταιρείες του σύμφωνα με τον Αρτούρ Νταβιντιάν, ο οποίος εκπροσώπησε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην 1η Σύνοδο Θεσσαλονίκης, που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και η "Συμεών Τσομώκος ΑΕ".

"Χαιρόμαστε που μπορούμε να πούμε ότι εταιρείες που αποκτήσαμε και επενδύσαμε σε αυτές λειτουργούν με κερδοφορία και πληρώνουν φόρους στο ελληνικό κράτος. Οι επενδύσεις θα φτάσουν τα 250 εκατομμύρια ευρώ. Τα τελευταία 3.5 χρόνια περισσότερα από 130 εκατομμύρια ευρώ, έχουν ήδη «πέσει» από την εταιρία στην περιοχή, αποδίδοντας υψηλούς φόρους στα δημόσια ταμεία την παρελθούσα τριετία.

Αποκτήσαμε την καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ, με ζημίες 40 εκατ. ευρώ και πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που αυτή είχε κερδοφορία. Επίσης αποκτήσαμε το ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλάς” και πέρυσι ξεκίνησε να έχει κερδοφορία, ενώ προχωρά η ανακαίνισή του στο πλαίσιο επένδυσης της τάξης των 10-12 εκατ. ευρώ. Συμμετείχαμε επιτυχώς και στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες", ανέφερε ο Νταβιντιάν, που μεταξύ άλλων είναι και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos