Διαιτησία στο παιχνίδι της Κ20


Η Κ20 του ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στου Ρέντη, με τους "ασπρόμαυρους" να έχουν τρομερά παράπονα από την διαιτησία, αλλά και την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα του, λέγοντας μεταξύ άλλων... «ο παρατηρητής διαιτησίας ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μετά την λήξη».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο επίσημο σάιτ:

Σε ένα ντέρμπι που θύμισε κανονικό αγώνα των “μεγάλων”, με φανατισμό και ύβρεις από την κερκίδα και τα κλασικά πια, διαιτητικά “λάθη”, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αποσπάσει από το ματς βαθμολογικό όφελος. Ο Δικέφαλος ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλό του ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και θα είχε τουλάχιστον ισοφαρίσει αν ο διαιτητής δεν έκλεινε τα μάτια σε καταφανέστατο πέναλτι στο τέλος, πριν οι γηπεδούχοι διπλασιάσουν τα τέρματά τους για το τελικό 2-0.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, που ήταν ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Απόστολου Παπαβασιλείου πάλεψε σε αντίξοες συνθήκες κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά έφυγε με άδεια χέρια από του Ρέντη και έχασε έδαφος στην βαθμολογία της Super League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά και κατάφεραν μόλις στο 3′ να απειλήσουν με αξιώσεις αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο πρώτο μέρος ο Δικέφαλος περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, έδωσε χώρο στους Ερυθρόλευκους και προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν μέχρι την ανάπαυλα. Ο Ολυμπιακός είχε ακόμα ένα δοκάρι και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα από τα αριστερά.

Παρά την ψυχρολουσία του γκολ, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος. Ο Γκαρσία πέρασε στο γήπεδο τους Σταθόπουλο και Τζοβάρα και ο Δικέφαλος απέκτησε πνοή στην επίθεση και άρχισε να πιέζει μαζικά για την ισοφάριση.

Ο Αηδονίδης έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, ο Σταθόπουλος αστόχησε σε τετ α τετ και ο Δοδοντσάκης εξ επαφής λίγο αργότερα δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Η φάση του αγώνα έγινε στο 87′ όταν παίκτης του Ολυμπιακού αγκάλιασε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής δεν υπέδειξε ως όφειλε το πέναλτι. Για την συγκεκριμένη φάση μάλιστα ο παρατηρητής διαιτησίας ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μετά την λήξη. Ο Ολυμπιακός στην τελευταία φάση του αγώνα με κόντρα επίθεση έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos