«Μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ» (vid)


Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε μετά το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό..
Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε:

Για την εικόνα του ματς : "Θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν αυτοί που περίμενα. Έπαιξαν από το 1ο λεπτό επιθετικά, βάλαμε δύο γκολ, κάναμε πολλές ευκαιρίες. Μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ, αλλά μπορούσε και να είναι κι αλλιώς, αν στο τέλος ο παίκτης, που μπήκε στην περιοχή μας έκανε καλή σέντρα ή καλό σουτ. Είμαι χαρούμενος με τη νίκη, αλλά υπάρχει και κάτι, που ζητάω από τους παίκτες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, ακόμη κι αν το σκορ είναι 5-0. Είναι ένα μάθημα για μας αυτό".

Για τις πολλές ευκαιρίες του Δικεφάλου που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ : "Ευκαιρίες χάνονται και σε άδειες εστίες, χάνουν κι οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος πάντα, μέχρι να περάσει η μπάλα τη γραμμή. Οι ευκαιρίες ήρθαν από το συνδυαστικό παιχνίδι κι αυτό με ικανοποιεί. Ελπίζω ότι στο μέλλον θα εκμεταλλευτούμε περισσότερο τις ευκαιρίες".

Για την απόδοση του Κρέσπο παίζοντας στα αριστερά : "Είδαμε για ακόμη μια φορά ότι πήραμε έναν παίκτη, που μπορεί να παίξει διαφορετικές θέσεις. Κάποιοι στην αρχή τον παρουσίαζαν ως παίκτη, που δεν είναι για το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε μια καινούρια ομάδα, δεν μπορούμε να κρίνουμε τους παίκτες τόσο γρήγορα. Να προσπαθούμε να γυρίσουμε όλο το κοινό εναντίον του μετά από ένα φιλικό. Είναι καλό για την ομάδα, που μπορεί να παίξει κι εκεί".

Για το επερχόμενο ματς με Φιορεντίνα και το αν κάνει ροτέισον : "Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, που μπορούν σε κάθε στιγμή να παίξουν. Ακόμη κι αυτοί που δεν ήταν στην αποστολή σήμερα. Θα έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, θα παίξουν όλοι. Εξαρτάται πάντα και από τον αντίπαλο και την τακτική που θα διαλέξουμε".


ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown