Κίνδυνος για χρηματικό πρόστιμο από την UEFA

Τι κατέγραψε ο Αγγλος παρατηρητής του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα και πιθανότατα θα επιφέρουν την επιβολή χρηματικού προστίμου στην ΠΑΕ.

Οι παρατηρήσεις των εκπροσώπων της UEFA μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα, κυρίως για «λεπτομέρειες» που υπέπεσαν στην αντίληψή τους, οδηγούν στην επιβολή χρηματικού προστίμου στην ΠΑΕ.

Η γενικότερη ατμόσφαιρα στην Τούμπα ήταν εξαιρετική, φωτοβολίδες δεν άναψαν, ούτε βεγγαλικά όμως: Το σύνθημα που ακούστηκε για την UEFA κατά την διάρκεια της αναμέτρησης καταγράφηκε στο «μπλοκάκι» του Άγγλου παρατηρητή. Επιπλέον κατέγραψε και το γεγονός ότι στις θύρες 4,5, και 6 δεν υπήρχαν κενά διαχωριστικά στις «σκάλες» της κάθε θύρας, όπως υποχρεούται το κάθε κλαμπ να έχει στους αγώνες των Ευρωπαικών διοργανώσεων. Ναι μεν είχε τοποθετήσει η ΠΑΕ άνδρες της ασφάλειας στις «σκάλες» των προαναφερομένων θυρών, αλλά εξαιτίας του γεγονός πως αρκετοί φίλαθλοι κάθισαν στα «διαχωριστικά σημεία», δημιουργήθηκε θέμα από τον Αγγλο παρατηρητή. Το οποίο βεβαίως θα επιφέρει χρηματικό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ από την Ευρωπαική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Το ύψος του προστίμου δεν είχε προσδιοριστεί μέχρι χθες, αλλά θα κοινοποιηθεί την κατάλληλα στιγμή από την UEFA. Είπαμε, για λεπτομέρειες στις οποίες όμως η UEFA δίνει μεγάλη βαρύτητα, υπάρχει ο κίνδυνος για χρηματικό πρόστιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown