Σε non stop ρυθμούς ο ΠΑΟΚ (video)


Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε από την Τσεχία στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής και στις 5 το απόγευμα οι παίκτες προπονήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας ενόψει του αγώνα με τη Βέροια.


Στην Τούμπα, που τελικά δεν έκλεισε για να ξεκινήσει η αποκατάσταση του χλοοτάπητα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής. Απουσίαζαν όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο Λίμπερετς, ακολουθώντας το δικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με πισίνα, ποδήλατο, κρυοθεραπεία και μασάζ.

Οι υπόλοιποι βρέθηκαν στην Τούμπα και προπονήθηκαν κανονικά, ενόψει Βέροιας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τακτική, κυκλοφορία της μπάλας, transition game κι αερόβια ένταση.

«Το θετικό», όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «είναι πως από το ματς της Τσεχίας δεν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών», καθώς όπως σημειώνεται ο Φακούντο Περέιρα, που αποκλείστηκε από τη 18αδα του ματς με την Σλόβαν, λόγω ενοχλήσεων στο δάκτυλο του ποδιού του, «αισθανόταν καλύτερα και προπονήθηκε κανονικά δίχως ιδιαίτερες ενοχλήσεις».

Το Σάββατο (01.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει για τη Βέροια.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ kostas