Πρόγραμμα...φωτιά για τον ΠΑΟΚ

Οι ανακατατάξεις στο πρόγραμμα της Super League, φέρνουν τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με σ δύσκολα ματς στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αποδείξει τον βαθμό της ετοιμότητάς του με το καλημέρα την φετινή σεζόν. Κι αυτό γιατί θα παίξει τις επόμενες μέρες μερικά πολύ απαιτητικά παιχνίδια.

Και εξηγούμαστε. Ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο ο Δικέφαλος να αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα την Φιορεντίνα στην Τούμπα και μετά τον ΠΑΣ στην Τούμπα, τώρα είναι αναγκασμένος τρεις μέρες μετά τον αγώνα με την ιταλική ομάδα να ταξιδέψει στην Τρίπολη για να κοντραριστεί με τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, μετά την χθεσινή απόφαση να αρχίσει το πρωτάθλημα από την 3η αγωνιστική. Εξάλλου, το Σάββατο στις 18.15 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Μετά την Τρίπολη οι ασπρόμαυροι θα φιλοξενήσουν την Ξάνθη και έπειτα από τέσσερις μέρες θα δοκιμαστούν στην έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς. Στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, λοιπόν, έχει σημάνει συναγερμός και ο Βλάνταν Ιβιτς περιμένει πως και πως να επιστρέψουν οι διεθνείς για να καταστρώσει απρόσκοπτος τα πλάνα του. Οι περισσότεροι, πάντως, θα γυρίσουν την Πέμπτη, δηλαδή, μόλις δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Σήμερα έρχονται Ροντρίγκες, Βαρέλα

Οι πρώτοι διεθνείς που θα ενσωματωθούν είναι οι Ροντρίγκες και Βαρέλα, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το Πράσινο Ακρωτήρι.

Αναμένονται στην Θεσσαλονίκη σήμερα και θα ενταχθούν κατευθείαν στις προπονήσεις του Δικεφάλου, κάνοντας τον Ιβιτς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Θυμίζουμε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα δώσουν το παρών στο Κόπα Αφρικα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να λείψουν μεσούσης της περιόδου.

Στο επίκεντρο Τιάμ και Βαρέλα

Ο Ιβιτς και οι συνεργάτες του εκτός από την προετοιμασία της ομάδας για τα παιχνίδια που έρχονται στραμμένη την προσοχή τους και στους ποδοσφαιριστές που είναι αναγκαίοι στα πλάνα τους, αλλά βρίσκονται πιο πίσω από τους υπόλοιπους. Ειδικότερα, ο Σέρβος τεχνικός θέλει τόσο τον Βαρέλα, όσο και τον Τιάμ να τους έχει όσο πιο γρήγορα γίνεται διαθέσιμους για να τους ρίξει στην “μάχη”.

Ο πρώτος αναμένεται να πάρει θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Τζαβέλλα και ο δεύτερος να εναλλάσσεται στην μεσοεπιθετική γραμμή με τους Ροντρίγκες, Τζάλμα, Περέιρα και Κλάους. Αλλωστε, ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να δώσει πολλά και σημαντικά παιχνίδια τους επόμενους μήνες, κάποια εκ των οποίων θα είναι χρονικά πολύ κοντά μεταξύ τους, και είναι δεδομένο ότι ο προπονητής του Δικεφάλου θα χρειαστεί να έχει γεμάτο το “οπλοστάσιό” του.

Το χθεσινό πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε αρχικά ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το δεύτερο κομμάτι τακτικές ασκήσεις σε μικρό χώρο. Στα ευχάριστα για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι ότι το ιατρικό δελτίο μετά την επανένταξη του Μαλεζά παραμένει κενό.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown