Κέρδισε και τον κακό του εαυτό στο Λίμπερετς

Το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους "32" του Europa έκανε χθες ο ΠΑΟΚ που όμως εκτός από την Λίμπερετς χρειάστηκε να κερδίσει και τον κακό του εαυτό. Ο ΠΑΟΚ του δευτέρου μέρους ήταν ο χειρότερος τη φετινή σεζόν και λόγω τύχης κυρίως δεν το πλήρωσε και δε βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Με τους περισσότερους παίκτες του κάκιστους σε αυτό το διάστημα και ενώ όλα έδειχναν με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και από τη στιγμή που είχε ισοφαρίσει, ότι θα ήταν το αφεντικό και στο δεύτερο. Αντιθέτως είδαμε τους Τσέχους να τρέχουν και φυσικά να αποδεικνύουν ότι η γαστρεντερίτιδα δεν τους θέρισε όπως ήθελαν οι άνθρωποι της Λίμπερετς να πιστεύουν αυτοί του ΠΑΟΚ.

Επειδή όμως μια φάση μπορεί να αλλάξει τα πάντα, ήρθε η πρώτη σωστή ενέργεια του Λέοβατς στο ματς που έβγαλε την σέντρα στον Κλάους που ήταν το πρόσωπο του αγώνα. Ο Αθανασιάδης που απέδειξε ότι είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και καλώς πανηγύρισε στα κάγκελα το γκολ με τους οπαδούς της ομάδας. Αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω την κακή μέρα της άμυνας που επέτρεπε στους Τσέχους να ελπίζουν. Δεν μπορώ να παραβλέψω ότι ο ΠΑΟΚ δεν πήρε βοήθεια από τα χαφ. Δεν μπορώ να παραβλέψω ότι ο Ροντρίγκες έχασε πάλι το... άχαστο. Και επειδή το ματς στη Βέροια δεν είναι φιλικό, έχω την εντύπωση πως το rotation είναι επιβεβλημένο και για να φρεσκαριστεί η ομάδα και για να ταρακουνηθούν κάποιοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown