Σταφυλίδης: «Επιθετικός και οργανωμένος ο φετινός ΠΑΟΚ»

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Σταφυλίδης. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για το γκολ που σημείωσε με την Άουγκσμπουργκ κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, ενώ σχολίασε και την μέχρι στιγμής παρουσία του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ που πέτυχε: «Παρ’ ότι είμαι αμυντικός κυνηγάω το γκολ και όταν έχω χώρο σουτάρω. Ευτύχησα μια φορά πέρσι και ήρθε το φάουλ χθες. Όταν στη 2η αγωνιστική σκοράρεις και θες να βάλεις κι άλλο. Τρώγωντας ανοίγει η όρεξη.

Για τις προσδοκίες του στην Άουγκσμπουργκ: «Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του δύσκολου πρωταθλήματος».

Για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό: «Δεν είδα τον αγώνα. Μετά το ματς είχαμε ταξίδι και δεν μπόρεσα να τον δω. Έμαθα πάντως το αποτέλεσμα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Θα είναι ανταγωνιστικό ως προς τις πρώτες τέσσερις ομάδες. Δυνάμωσαν από πέρσι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Έκαναν όλοι τους σημαντικές προσθήκες και δείχνουν πως είναι σε καλή κατάσταση. Όλες κέρδισαν εύκολα κιόλας με μεγάλα σκορ. Ο ΠΑΟΚ βέβαια δεν κέρδισε με μεγάλο σκορ, είχε, όμως, πολλές ευκαιρίες για να το πετύχει».

Για τη διαφορά του ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρσι: «Είδα τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ. Τον είδα επιθετικό και οργανωμένο έγιναν τρομερές προσθήκες. Είναι μια σοβαρή ομάδα, σκοράρει όταν πρέπει και αμύνεται καλά. Θα φανεί στην πορεία, βέβαια, το τι μπορεί να πετύχει στο πρωτάθλημα».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει: «Ο Κάμπος πολύ καλός παίκτης. Και ο Μάτος είναι τρομερός παίκτης με φοβερή τεχνική, πηδάει στα στημένα. Και άλλοι παίκτες είναι πολύ καλοί. Αυτοί οι δύο όμως ξεχωρίζουν».

Για τους Ροντρίγκες, Τσίμιροτ που τους χαρακτήρισε ο Άρνεσεν ως τους πιθανούς… επόμενους Λούκας: «Παίζει ρόλο και η ηλικία σε μία πώληση. Μπορεί να είσαι καλός παίκτης και να είσαι 30 - 31 ετών οπότεδύσκολα θα κάνεις μια καλή μεταγραφή. Τσίμιροτ και Ροντρίγκες είναι νεαροί».

Για την Εθνική ομάδα: «Δείξαμε ότι βελτιώνεται η κατάσταση. Κερδίσαμε Γιβραλτάρ και Ολλανδία και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Και πιιστεύω ότι θα το κάνουμε, γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και αδικούμε τους εαυτούς μας όταν χάνουμε παιχνίδια σαν αυτά με τα Νησιά Φερόε».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown