Παρών και με Φιορεντίνα ο Ιβάν Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναχώρησε για το Ροστόφ όμως θα επιστρέψει και πάλι στην Θεσσαλονίκη, για τον αγώνα του Europa League τη Φιορεντίνα.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης προσήλθε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στην Τούμπα ενώ αποχώρησε βιαστικά μετά το τέλος του αγώνα χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Αρχικά ο Σαββίδης έφθασε στο γήπεδο μόλις ολοκληρώθηκε το ημίχρονο και ενώ ο ΠΑΟΚ προηγούνταν με σκορ 2-0, πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από την κεντρική θύρα και κατευθύνθηκε απευθείας στα αποδυτήρια. Εκεί συνάντησε την Άννα Κορακάκη και με την βοήθεια των συνεργατών του συνομίλησε για αρκετά λεπτά μαζί της. Ακολούθησε η βράβευση της χρυσής Ολυμπιονίκη και ο Ιβάν μετά τα διαδικαστικά ανέβηκε στην σουίτα του από όπου και παρακολούθησε την εξέλιξη του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά το τέλος του αγώνα, έδειχνε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα, την άνετη νίκη, δεν έδειξε προβληματισμένος από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες καθώς πιστεύει ότι με την πάροδο του χρόνου ο Ιβιτς θα έχει την δυνατότητα να διορθώσει τις αδυναμίες μαζί με τους παίκτες του. Ο Σαββίδης είχε μία σύντομη συζήτηση με τους στενούς του συνεργάτες και μετά το τέλος του αγώνα αποχώρησε από το γήπεδο. Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος αναχώρησε απευθείας με προορισμό το Ροστόφ καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι πολλαπλές. Θα επιστρέψει και πάλι στην Θεσσαλονίκη, είτε αργά το απόγευμα της Τετάρτης, είτε το πρωί της Πέμπτης για την παρακολούθηση της ευρωπαικής αναμέτρησης με αντίπαλο την Φιορεντίνα.

Εκεί όπου θέλει να δει την ομάδα του να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για να κάνει το καλύτερο ξεκίνημα και στην Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown