Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα


Ποιους έντεκα ποδοσφαιριστές αναμένεται να παρατάξει ο Βλάνταν Ιβιτς στο αποψινό παιχνίδι με την ιταλική ομάδα για το Europa League.

Ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ (απόψε στις 22:05 με αντίπαλο την Φιορεντίνα) θέλει να δείξει πως είναι κυρίαρχος στην Τούμπα.

Τσιρίλο: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να νικήσει την Φιορεντίνα»

Ο Βλάνταν Ιβιτς μπορεί να μην άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά την βασική ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στην αποψινή αναμέτρηση, όμως θα στηριχθεί κατά κύριο λόγο στους παίκτες που έχουν δείξει στα τελευταία παιχνίδια πως ανταποκρίνονται καλύτερα στα καθήκοντά τους. Ο Σέρβος τεχνικός συμπεριέλαβε 19 παίκτες στην αποστολή, άφησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός τον Χαρίση, ενώ ζητά από τους παίκτες του να είναι παθιασμένοι (και συγκεντρωμένοι) από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ο Γλύκος θα παίξει κάτω από τα δοκάρια, ο Λέο Μάτος προορίζεται για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Λέοβατς επανέρχεται στο αριστερό. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελείται από τους Κρέσπο και Τζαβέλλα. Στα χαφ σίγουροι θεωρούνται οι Κάνιας και Τσίμιροτ ενώ μία θέση «παίζεται» ανάμεσα στους Σάκχοφ και Μπίσεσβαρ. Ο Ουκρανός είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός με τον Μπίσεσβαρ να έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει ως αλλαγή για να προωθήσει επιθετικά την ομάδα.

Στην επίθεση η τριάδα αναμένεται να αποτελείται από τους Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες και Αθανασιάδη.

metrosport

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos